Skoči do osrednje vsebine

Vabljeni na informativni dan!


Katedra za mednarodne odnose vabi vse dijakinje in dijake , ki želijo študirati in svojo poklicno pot usmeriti v področje zunanje politike, diplomacije, mednarodnih odnosov ali evropskih integracij na informativna dneva, ki bosta v petek in soboto, 12. in 13. februarja 2016, na Fakulteti za družbene vede, kjer vam bomo predstavili programa Mednarodni odnosi in Evropske študije – družboslovni vidiki.

Mednarodni odnosi
se ukvarjajo z dejavniki, s subjekti, z odnosi in procesi ter z normami, ki ne poznajo državnih meja. Študentje spoznajo politično, ekonomsko in pravno naravo mednarodnega sistema ter kateri akterji in kako vplivajo nanj. Vabljeni k prebiranju drugih informacij, ki jih najdete na spletni strani Mednarodni odnosi.

Na programu Evropske študije – družboslovni vidiki se interdisciplinarno obravnava politične, ekonomske, pravne in kulturne vidike evropskega povezovanja, najbolj Evropske unije, pa tudi drugih evropskih institucij. EŠ je fakultetni program, njegova skrbnica je Katedra za mednarodne odnose. Vabljeni k prebiranju drugih informacij, ki jih najdete na spletni strani Evropske študije – družboslovni vidiki.


Nazaj na seznam vseh obvestilObjavljeno: 27. januar 2013 | v kategoriji: Obvestilo