Skoči do osrednje vsebine

Vabilo na uvodni sestanek MUN Slovenia Cluba


 Spoštovani študenti,

z velikim veseljem vas vabimo, da se pridružite klubu Model United Nations Slovenia Club (MUNSC), ki deluje v okviru mladinske sekcije Društva za Združene narode za Slovenijo.

Prvi slovenski t. i. model Združenih narodov (Model United Nations, MUN) klub mladim ponuja možnost, da na zabaven in interaktiven način nadgradijo svoje znanje o Združenih narodih, pravilih na MUN simulacijah in nastajanju mednarodnih dokumentov. Imeli boste priložnost izboljšati svoje veščine pri raziskovanju, javnem nastopanju, debatiranju, kritičnem razmišljanju, skupinskem delu in vodenju. Te veščine lahko kot član MUNSC-a pridobite v vlogi delegata, predsedujočega, ali novinarja.

Če z MUN simulacijami še nimate izkušenj, ne skrbite, saj bomo nove člane kluba člani izvršnega odbora MUNSC (Nikolina Čenić, Meliha Muherina, Vid Tomić, Karolina Praček, in Adriana Aralica) uvedli v MUN proceduralna pravila, pripravo dokumentov, izvedbo govorov, tehnike raziskovanja in argumentiranja ipd. Organizirali bomo različne delavnice, predavanja in simulacije, da bi vas pripravili za sodelovanje na MUN konferencah. MUNSC deluje v skladu z željami in potrebami svojih članov, zato so izvršnemu odboru v veliko pomoč mnenja in želje vseh, ki sodelujejo pri aktivnostih. Članstvo v MUNSC pa poleg stika s trenutnim dogajanjem v mednarodni skupnosti prinaša številna koristna poznanstva ter priložnost za nova prijateljstva tako v Sloveniji kot tudi v tujini.

Uvodni sestanek bo v ponedeljek, 13. oktobra 2014, ob 18.00 na sedežu Društva za Združene narode za Slovenijo (Cankarjeva 1, Ljubljana, 2. nadstropje), nadaljnja srečanja pa bodo večinoma potekala na Fakulteti za družbene vede v Ljubljani.

Prijave sprejemamo do 19. oktobra 2014. Prijavite se lahko na uvodnem sestanku ali po elektronski pošti munsc@unaslovenia.org.

Za več informacij obiščite našo spletno stran: http://munsc.webs.com/

Z lepimi pozdravi,

Nikolina Čenić,

predsednica MUNSC


Nazaj na seznam vseh obvestilObjavljeno: 25. september 2014 | v kategoriji: Aktualno