Skoči do osrednje vsebine

Vabilo na simulacijo Združenih narodov SiMUN


Spoštovani,

posredujemo vabilo na deveto simulacijo Združenih narodov SiMUN, ki jo organizira Društvo za spodbujanje in razvoj mednarodnih odnosov. Potekala bo med 19. in 23. septembrom na Fakulteti za družbene vede. Več informacij najdete v uradnem vabilu ter na spletni strani.

 

Pridružite se nam septembra


Dragi mladi diplomanti!
Društvo za spodbujanje in razvoj mednarodnih odnosov (MEOS) vas vabi na že deveto simulacijo Združenih narodov SiMUN, ki bo potekala na ljubljanski Fakulteti za družbene vede med 19. in 23. septembrom 2016.
Simulacija bo potekala v okviru odborov treh različnih mednarodnih organizacij:

Varnostni svet Organizacije združenih narodov,
Svet za zunanje zadeve Evropske unije,
Svet ministrov Organizacije za varnost in sodelovanje v Evropi.

Tema bo v vseh odborih enotna in vsekakor svojevrstna – predmet interesa bo Balkan, predvsem Bosna in Hercegovina, ki si prizadeva za preseganje notranjih nesoglasij, vse z namenom doseči mir in vkrcanje na vlak integracij t. i. razvitega zahoda.

Prijave za delegate, ki bodo izbrane države zastopali v enem izmed treh odborov, so že odprte in so možne preko spletne strani http://simunmeos.wix.com/simunmeos. Prav tako so odprte prijave za novinarsko ekipo, katera sodeluje pri ustvarjanju časopisa SiMUN TIMES, ki bo ponujal podroben vpogled tako v dogajanje na simulaciji kot tudi v njegovo zakulisje. 


Nazaj na seznam vseh obvestilObjavljeno: 02. junij 2016 | v kategoriji: Aktualno