Skoči do osrednje vsebine

Vabilo na predavanje dr. n. Hassana Wirajude, nekdanjega zunanjega ministra Republike Indonezije


Spoštovani,

Fakulteta za družbene vede in Katedra za mednarodne odnose sporočata, da bo v petek, 14. junija, ob 14. uri v predavalnici FDV 21 predaval dr. N. Hassan Wirajuda, zunanji minister Republike Indonezije v obdobju od 2001-2009.

Dr. Wirajuda bo imel predavanje na temo  "Indonesia's Diplomacy on the Promotion of Democracy in Southeast Asia and Pacific Region".

Predavanje in razprava bosta potekala po pravilih Chatham House.

Ugledni gost je med drugim član Sveta predsedniških svetovalcev Republike Indonezije ter član Globalne komisije za volitve, demokracijo in varnost, ki jim predseduje Kofi Annan. Je tudi urednik revije Strategic Review - the Indonesian Journal of Leadership, Policy and World Affairs. Pred prevzemom funkcije zunanjega ministra je Dr. Wirajuda  deloval v indonezijski diplomaciji, med drugim kot vodja stalnega predstavništva Republike Indonezije pri Združenih narodih v Ženevi (1998-2000), v letih 1993-1997 pa je vodil oddelek za mednarodne organizacije na Ministrstvu za zunanje zadeve Republike Indonezije.

Po predavanju dr. Wirajude bo, s prijazno podporo veleposlaništva Republike Indonezije,  v prostorih FDV organiziran sprejem za udeležence/ke predavanja.

Zaradi ustrezne organizacije dogodka vas vljudno vabimo, da nam svojo udeležbo potrdite, in sicer na povezavi http://wirajuda.eventbrite.com/ ali prek elektronske pošte Nini Erjavec na naslov nina.erjavec@fdv.uni-lj.si do ponedeljka, 10. junija 2013.

Vljudno vabljeni!


Nazaj na seznam vseh obvestilObjavljeno: 04. junij 2013 | v kategoriji: Obvestilo