Skoči do osrednje vsebine

Usposabljanje za preoblikovanje konfliktov TransFORM v Bonnu


Spoštovani,

posredujemo vabilo Socialne akademije o možnosti udejstvovanja na mednarodnem izobraževalnem dogodku. Več informacij najdete spodaj in v priloženem letaku.

Vljudno vabljeni.

---

 

Usposabljanje v Nemčiji za preoblikovanje konfliktov TransFORM v Bonnu od 7. do 10. februarja 2014

Iščemo tri osebe (izobraževalce), ki se želijo močneje udejstvovati v okviru pedagogike spominjanja in sprave na Socialni akademiji. S tem namenom se bodo pod vodstvom našega sodelavca Maria Plešeja udeležili mednarodnega usposabljanja za preoblikovanje in reševanje konfliktov TransFORM v Bonnu, od 7. do 10. februarja 2014.

Usposabljanje je namenjeno udeležen-kam/cem iz evropskih držav (Bolgarija, Madžarska, Nemčija, Romunija, Slovaška, Slovenija idr.), ki živijo v skupnostih, v katerih vsakdanje življenje zaznamujejo etnični, zgodovinski, socialni in drugi konflikti. Z intenzivnim štiridnevnim usposabljanjem o preprečevanju in razreševanju konfliktov bodo udeležen-ke/ci prejeli znanje o koreninah, dejavnikih in razvoju konfliktnih situacij in načinih, kako jih omejiti in razrešiti. Izvajalci usposabljanja so priznani trener-ji/ke s področja upravljanja in reševanja konfliktov.

Prispevek udeležen-ca/ke za usposabljanje ter nastanitev in prehrano znaša  30 evrov. Potni stroški do kraja usposabljanja in nazaj so povrnjeni v višini 70 odstotkov.

Usposabljanje bo potekalo v nemščini, zato je za sodelovanje potrebno znanje tega jezika.

TransFORMNazaj na seznam vseh obvestilObjavljeno: 21. januar 2014 | v kategoriji: Aktualno