Skoči do osrednje vsebine

Sodelujte na 8. letni študentski konferenci za študente Srednje Evrope in Japonske z naslovom: Climate Change: »How students in Central Europe and Japan see the impact of global warming on their lives – an opportunity to exchange ideas«.


Študente dodiplomskega študija in prvega letnika podiplomskega študija na Filozofski fakulteti in Fakulteti za družbene vabimo k prijavi na 8. letno študentsko konferenco za študente Srednje Evrope in Japonske z naslovom: Climate Change: »How students in Central Europe and Japan see the impact of global warming on their lives – an opportunity to exchange ideas.

Konferenco organizira Josai Institute for Central European Studies, Japonska, s podporo Friedrich Ebert Stiftung in v sodelovanju z univerzami: Masaryk University, University of Leipzig, Debrecen University, Mykolas Romeris University, University of Lodz, Comenius University in Univerzo v Ljubljani.

Konferenca bo potekala v Tokiu (the Kioicho, Campus of Josai University in Josai International University), na Japonskem, 16. februarja 2022.

Na konferenci bo kandidat predstavil 15-minutni prispevek na temo, povezano s tematiko tokratne konference.

Komisija EARL-a in Josai Institute for Central European Studies bo na podlagi obrazložitve tematike prispevka na konferenci (na prb. A4 strani) izbrala najboljšega kandidata z Univerze v Ljubljani.

Izbrani kandidat bo dobil povrnjeno povratno letalsko vozovnico, prenočišče za 4 noči in obroke na konferenci.

Več informacij v prilogi: 8th_Student_Conference_final2 (002) ali na naslovu earl@fdv.uni-lj.si.

Prijave v angleščini, ki naj vsebujejo življenjepis in kratko predstavitev teme (A4), predstavljene na konferenci, sprejemamo do 10. decembra 2021, na naslovu earl@fdv.uni-lj.si.


Nazaj na seznam vseh obvestilObjavljeno: 29. november 2021 | v kategoriji: Aktualno