Skoči do osrednje vsebine

Služba za mednarodne zadeve in protokol Ministrstva za infrastrukturo išče več študentov za pomoč pri organizaciji in izvedbi Dnevov TEN-T 2018


Služba za mednarodne zadeve in protokol Ministrstva za infrastrukturo išče več študentov za pomoč pri organizaciji in izvedbi Dnevov TEN-T 2018

 

Dnevi Ten-T (https://www.tentdays.eu/2018/) bodo potekali v Ljubljani (Gospodarsko razstavišče) od 25. do 27. aprila 2018. Dogodek organizira Evropska komisija vsako leto v drugi državi članici, glavni namen dogodka pa je predstavitev prometnih koridorjev evropskega prometnega omrežja, financiranja le-teh ter predstavitev projektov, ki se na koridorjih že izvajajo. Letos se bodo dogodka poleg predstavnikov Evropske komisije udeležili tudi številni ministri in predstavniki držav članic EU in Zahodnega Balkana ter Južnega Sredozemlja. Gostiteljica dogodka je komisarka za promet Violeta Bulc.

 

Služba za mednarodne zadeve in protokol Ministrstva za infrastrukturo tako išče več študentov (70) za opravljanje dela liaison oficirja (uradnika za zvezo), katerega naloga bo spremljanje delegacij, skrb za potrebe delegacije, sodelovanje s preostalimi liaison oficirji in vodjo projekta.

 

Zaželeni so študentje Fakultete za družbene vede ali Filozofske fakultete (smer jeziki); predvsem 3. letnik, 4. letnik in podiplomski študentje ali absolventi. Zahtevano je aktivno znanje tujega jezika, zmožnost dela v skupini, samoiniciativnost, natančnost in zanesljivost.

  • Št. prostih mest: 70 
  • Trajanje: 5 DNI
  • 5,00 €/h neto (5,92 €/h bruto)

Služba za mednarodne zadeve in protokol Ministrstva za infrastrukturo sprejema prijave na e-naslov mzi.smzp@gov.si do zapolnitve mest (70).

 

Dodatne informacije lahko pridobite pri ga. Manji JČ Vesel, tel. 01 478 8441, mobilni telefon: 030722 006.

Image result for ten-t days ljubljana
Nazaj na seznam vseh obvestilObjavljeno: 22. februar 2018 | v kategoriji: Aktualno