Skoči do osrednje vsebine

Razprava o dosežkih slovenskega predsedovanja Svetu EU - 11. 1. ob 16:30 (Fakulteta za upravo)


Vljudno vabljeni, da se nam v torek, 11. 1. 2022, ob 16.30 uri pridružite na Fakulteti za upravo Univerze v Ljubljani, Gosarjeva ulica 5, Ljubljana, oziroma preko spleta na prvem v seriji dogodkov “Od FU do EU – gremo v (U)PRAVO smer”, ki bo namenjen predstavitvi dosežkov slovenskega predsedovanja Svetu EU. Dogodek bo namenjen strokovni analizi slovenskega predsedovanja, ki bo temeljila na predstavitvi pogledov ključnih akterjev predsedovanja na evropski in nacionalni ravni, tj. Evropske komisije in Ministrstva za zunanje zadeve, ter strokovne oziroma znanstvene javnosti.

Razprava bo omogočila boljše razumevanje tehničnih in vsebinskih dosežkov slovenskega predsedovanja (npr. realizacije ciljev prednostnih nalog, število uspešno zaključenih dosjejev, uspešnost dogodkov predsedovanja), s pomočjo katerih bo lahko tudi širša javnost informirano presojala njegovo uspešnost.

Na dogodku bodo svoje poglede izmenjali:

Soočenje bo vodil doc. dr. Bruno Nikolić, skrbnik študijske smeri Upravljanje v Evropski uniji ter predstojnik Katedre za upravno-pravno področje na Fakulteti za upravo Univerze v Ljubljani, ki je več informacij o dogodku strnil v svojem zapisu tukaj>>.

Vljudno vabljeni, da se nam pridružite na fakulteti ali preko spleta:


Nazaj na seznam vseh obvestilObjavljeno: 10. januar 2022 | v kategoriji: Aktualno