Skoči do osrednje vsebine

Razpis za uvrstitev na ožji seznam kandidatov (»shortlist«) za opravljanje plačanega pripravništva v Uradu Evropske unije za intelektualno lastnino – EUIPO


Univerza v Ljubljani je sklenila memorandum o sodelovanju v iniciativi Pan-European Seal Professional Traineeship Program, v okviru katerebo na evropski ravni letno na voljo sto pripravniških mest. Sodelovanje v programu Univerzi v Ljubljani omogoča, da EUIPO vsako leto do 30. junija v ožji izbor za opravljanje enoletnega plačanega pripravništva (približno 1000 EUR neto mesečnega prejemka) na sedežu urada v španskem Alicanteju predlaga pet najustreznejših kandidatov, tj. diplomantov magistrskega študija ustreznih smeri na Univerzi v Ljubljani, ki so navedene v besedilu razpisa. Sočasno z razpisom za EUIPO je odprt tudi razpis za EPO (European Patent Office), ki je objavljen tukaj.

Pet kandidatov, ki jih bo Univerza v Ljubljani izbrala s tem razpisom, bo EUIPO uvrstila neposredno na ožji seznam kandidatov (shortlist) in izvedla dokončni postopek selekcije, rezultati katerega bodo znani predvidoma konec julija 2016.

Rok za prijavo je petek, 10. junij 2016, vse potrebne informacije najdete na spletni strani Univerze v Ljubljani.


Nazaj na seznam vseh obvestilObjavljeno: 08. junij 2016 | v kategoriji: Aktualno