Skoči do osrednje vsebine

Postani evropski poslanec za en dan!


Pozdravljena študentka / študent!

 

 

Si upaš skupaj z mladimi iz celotne Slovenije preizkusiti v vlogi evropskega poslanca in razpravljati o aktualnih perečih vprašanjih v evropskem in svetovnem političnem prostoru?

Se želiš družiti s slovenskimi poslanci v Evropskem parlamentu?

 

Pridruži se simulaciji Evropskega parlamenta v Sloveniji in postani

evropski poslanec / poslanka za en dan!

 

Simulacija Evropskega parlamenta je edinstvena priložnost, da pobliže spoznaš delovanje Evropskega parlamenta in procese odločanja, ki v njem potekajo. V čevlje evropskih poslancev se boš lahko postavil/a med 20. in 22. novembrom 2015 na Fakulteti za družbene vede v Ljubljani.

Osrednja tema simulacije bo trgovinski sporazum, o katerem se pogajata Evropska unija in Združene države Amerike, tj. Čezatlantsko trgovinsko in naložbeno partnerstvo (TTIP).

Prijave na dogodek so odprte do 11. oktobra 2015 in do zapolnitve mest, prijaviš pa se preko spletnega obrazca: http://goo.gl/forms/D1n6xn0ZrE. Udeležba na dogodku je brezplačna!

Izkoristi priložnost in doživi delovanje Evropskega parlamenta, izboljšaj svoje komunikacijske in pogajalske sposobnosti, osebno spoznaj slovenske poslance v Evropskem parlamentu in morda boš prav ti po simulaciji opravljal/a mesečno stažiranje pri enem izmed evropskih poslancev v Ljubljani.

Simulacija bo potekala v slovenskem jeziku.

 

Če te sodelovanje zanima, te vabim, da si prebereš več informacij o samem dogodku na naši spletni strani (http://bit.ly/Simulacija_parlamenta_2015) in se nam konec novembra pridružiš!

 

Veselimo se sodelovanja in srečanja s tabo,

 

 

Klemen Žumer

Vodja Informacijske pisarne EP v Sloveniji
Nazaj na seznam vseh obvestilObjavljeno: 20. september 2015 | v kategoriji: Aktualno