[OKROGLA MIZA] - Zahodna Sahara: Skozi perspektive mladih - 16. 5. 2019 ob 14:00


Zavod Reflektum, Središče za globalne družbene premisleke, vas v sodelovanju s Študentskim sociološkim društvom SocioKlub, vljudno vabi na okroglo mizo Zahodna Sahara: Skozi perspektive mladih, ki bo v četrtek, 16. maja 2019, ob 14.00 v veliki dvorani Fakultete za družbene vede.

Z osrednjim gostom Hamdijem Aomarjem Taubalijem, predstavnikom UJSARIO - Zahodnosaharske mladinske organizacije in Luko Miklošičem, magistrskim študentom sociologije na Filozofski fakulteti, ki je tudi sam obiskal zahodnosaharska begunska taborišča, se bomo pogovarjali o perspektivah mladih v Zahodni Sahari, kako je biti mlad in živeti v begunskih taboriščih celo življenje, kakšne predloge in rešitve vidijo mladi za rešitev tega t. i. zamrznjenega konflikta in mnogo več. Pogovor bo povezovala Cvetka Poprask, magistrica javnega mednarodnega prava, Univerza v Utrechtu.

Pred okroglo mizo, ob 12.30 uri, pa v sklopu ArtSahare in v sodelovanju z Galerijo FDV, vljudno vabljeni tudi na otvoritev razstave Noéta Rosalia Jiméneza Calixta (Mehika) 'Rože Sahare'.

Vabilo


Nazaj na seznam vseh obvestilObjavljeno: 14. maj 2019 | v kategoriji: Obvestilo