Skoči do osrednje vsebine

Nova objava: Andreja Jaklič prispevala študijski primer za novi učbenik o mednarodnem poslovanju založbe Oxford University Press


Pri založbi Oxford University Press je junija 2022 izšla druga prenovljena izdaja učbenika International Business (slo. Mednarodno poslovanje). Učbenik pri prikazu vsebin temelji na konceptu globalnih verig vrednosti in vključuje študijske primere z vsega sveta. Uredili so ga profesorji Peter J. Buckley, Peter Enderwick in Hinrich Voss, v njem pa je s študijskim primerom sodelovala tudi prof. dr. Andreja Jaklič s Centra in Katedre za mednarodne odnose na FDV UL.

Prof. dr. Andreja Jaklič pri poučevanju mednarodnega poslovanja redno uporablja študijske primere in sodeluje z uspešnimi aluminiji programa Mednarodni odnosi z bogato prakso v mednarodnem poslovanju. Tokrat je v poglavju o strategijah mednarodnega finančnega menedžmenta predstavila podjetje Incom Leone ter njegove izzive v finančnem upravljanju v obdobju hitre rasti podjetja in velikih šokov v mednarodnem poslovnem okolju.


Nazaj na seznam vseh obvestilObjavljeno: 08. julij 2022 | v kategoriji: Obvestilo, Novice