Napovedujemo: Priložnosti in čeri sodobnega mednarodnega poslovanja (ogrevalni dogodek mednarodne konference ob 60 letih MO v Sloveniji)


Dobro znanje tujih jezikov, razumevanje mednarodnega poslovnega okolja ter sposobnost zaznavanja sprememb in tveganj globalnega delovanja diplomante in diplomantke mednarodnih odnosov (MO) po zaključku študija pogosto vodijo v delo v mednarodnem poslovanju. Skozi leta nam je uspelo ujeti nekaj njihovih uspešnih, poučnih in navdihujočih zgodb – v predavalnicah, kjer nas obiskujejo kot gostujoči predavatelji, in v videih zbirke MNC Whispering, ki je nastala v okviru projekta Erasmus+ digitalne knjižnice video primerov mednarodnega poslovanja (VCL4IB).

Priložnosti in čeri sodobnega poslovanja_SLO

Pridružite se nam pri pogovoru z uspešnimi podjetniki o tem, kako se pripraviti na tveganja v mednarodnem poslovanju in jih spremeniti v priložnosti.

Obiskali nas bodo:

  • Žiga Drev (Origin Trail, alumni MO)
  • Tomaž Levak (Origin Trail, alumni MO)
  • Tamara Juričič Bellomo (Incom Leone, alumna MO)
  • Dušan Olaj (Duol)

Pogovor bo moderirala prof. dr. Andreja Jaklič (Center in Katedra za mednarodne odnose, FDV UL).

Kdaj? 7. oktobra 2021 med 17.00 in 19.00

Kje? V veliki dvorani FDV UL (Kardeljeva ploščad 5, 1000 Ljubljana - ob izpolnjevanju pogoja PCT) in na spletni povezavi.

Na dogodek se lahko registrirate tukaj.

Dogodek bo potekal v sklopu mednarodne konference ob 60 letih mednarodnih odnosov v Sloveniji 'Šest desetletij za preteklost, šest desetletij za prihodnost'.

Vabilo: Priložnosti in čeri sodobnega poslovanja


Nazaj na seznam vseh obvestilObjavljeno: 01. oktober 2021 | v kategoriji: Obvestilo