Skoči do osrednje vsebine

Brezplačna poletna šola 'Mesta prihodnosti skozi storitvene inovacije'


Fakulteta za računalništvo in informatiko Univerze v Ljubljani (UL FRI) in Regionalna razvojna agencija Ljubljanske urbane regije (RRA LUR) v okviru projekta CREA pripravljata brezplačno poletno šolo 'Mesta prihodnosti skozi storitvene inovacije' (ang. Cities of the Future through Service Innovation).

Pridruži se na brezplačni poletni šoli ‘Mesta prihodnosti skozi storitvene inovacije’ (ang. Cities of the Future through Service Innovation), ki bo potekala med 12. in 22. julijem 2015 v Ljubljani – Zeleni prestolnici Evrope 2016.

Mesto bo ponudilo dodaten navdih pri razvoju storitev, ki naslavljajo družbene in okoljske izzive v urbanih okoljih. S pomočjo informacijsko-komunikacijskih tehnologij (IKT) boš snoval storitve, ki rešujejo izzive povezane z mobilnostjo, onesnaževanjem, oskrbo s hrano, učinkovitejšo rabo energije, zdravstvene izzive, povezane s starajočim se prebivalstvom, itd.

V desetih dneh boš spoznal kreativne pristope k razvoju ideje, sodeloval z izkušenimi mentorji ter v interdisciplinarni ekipi testiral in izpopolnjeval svojo poslovno idejo, razvil poslovni model in komunikacijski načrt, raziskal priložnosti financiranja, se predstavil investitorjem in morda imel kot eden izmed dveh najboljših projektov na poletni šoli priložnost sodelovati na mednarodnem tekmovanju najboljših IKT poslovnih idej.

Na poletno šolo se lahko prijaviš sam ali z že oblikovano podjetniško ekipo. Pri izboru udeležencev bodo imeli prednost kandidati s kreativnimi idejami, ki temeljijo na informacijsko-komunikacijskih tehnologijah (IKT) in imajo potencial čim večjega družbenega in/ali ekološkega vpliva.

Več informacij najdeš tukaj.


Nazaj na seznam vseh obvestilObjavljeno: 24. april 2015 | v kategoriji: Aktualno