Skoči do osrednje vsebine

Matej Črnjavič


Matej Črnjavič_FDVIme in priimek: Matej Črnjavič

Naziv/funkcija: starejši svetovalec

Institucija/podjetje: Taktik, agencija za komunikacijski management

Študij mi je na karierni poti omogočil: nepogrešljiva interdisciplinarna znanja in veščine, ki odpirajo številne možnosti za karierni razvoj, saj predstavljajo odlično izhodišče za uspešno delo v najrazličnejših okoljih. Moja karierna pot se je začela v Bruslju z delom za mednarodno mladinsko nevladno organizacijo, nadaljevala na enem od tujih veleposlaništev v Sloveniji, danes pa svojim klientom iz različnih panog – farmacije, finančnih storitev, poslovnega svetovanja, ravnanja z odpadki, telekomunikacij in drugih – svetujem pri njihovem korporativnem komuniciranju in odnosih s političnimi javnostmi ter jih s strateškim pristopom podpiram pri doseganju ciljev.

Zakaj priporočam študij Mednarodnih odnosov? Študij priporočam vsem, ki jih zanimajo kompleksni izzivi sodobnega sveta. Tistim, ki želijo pridobiti široko in hkrati dovolj poglobljeno strokovno znanje, ki omogoča kritično in analitično presojo raznovrstnih pojavov v (mednarodni) skupnosti. In vsem, ki se zavedajo izjemnega pomena veščin in kompetenc, kot so organizacijske in vodstvene sposobnosti, javno nastopanje, pisno izražanje in druge, ki na trgu dela pomenijo izrazito konkurenčno prednost. Študij mednarodnih odnosov je odlična popotnica za življenje, saj študentom in diplomantom ponuja številne priložnosti in odpira mnoga vrata.

Zagotovo bodo med njimi tudi takšna, ki bodo v posamezniku zbudila strast, zaradi katere bo pri svojem delu tudi uspešen.Nazaj na seznam vseh obvestilObjavljeno: 11. februar 2021 | v kategoriji: Mednarodniki v praksi