Skoči do osrednje vsebine

INFORMATIVNI DNEVI 2020


14. in 15. februarja, smo na Fakulteti za družbene vede ponovno gostili informativne dneve za dijake. Na programu Mednarodni odnosi, nas je obiskalo skoraj 170 dijakov, ki so jih sprejeli naši študenti, pedagogi in alumniji. 

Lucija Karnelutti, Patrik Marčetič, Petar Mrdović, Žiga Vrevc Žlajpah, Jana Sotirovska, Liljana Georgieva, Matija Pušnik, Nuša Muršič, Izak Miklavčič, Anže Podgornik, Tine Dobnik, Luka Pečar Pahor, Neža Kosmač, Svit Rodež ter Juš Javornik, so predstavili svoje izkušnje s študijem in z dijaki delili praktične nasvete. Eva Čoderl in Rok Dolenc, tutorja študenta, sta predstavila tutorski sistem, ki ga imamo na fakulteti. Predstavili pa sta se tudi Društvo Globallis in Klub evropskih študentov. 

Na informativnih dnevih smo gostili tudi naše diplomante, in sicer Tomaža Levaka ter Žigo Dreva, soustanovitelja in direktorja družbe OriginTrail, Miho Trstenjaka,uradnika za digitalno komunikacijo na Veleposlaništvu Velike Britanije, Mateja Črnjaviča, starejšega svetovalca agenciji za komunikcijski management Taktik, Tjašo Božič, direktorico IPM Akademije, Tonjo Avsenik, vodjo platforme AmCham Young in vodjo projektov na AmCham Slovenija, Kajo Primorac, nacionalno koordinatorko Agende 2030 za Slovenijo v Službi Vlade RS za razvoj in evropsko kohezijsko politiko ter Žigo Vavpotiča, nekdanjega predsednika uprave in neizvršnega direktorkja Outfit7 in pobudnika projekta Simbioza ter ustanovitelja Zavoda Ypsilon. 

 

Fotografija: Rok Dolenc, študent 3. letnika Mednarodnih odnosov

Galerija


Nazaj na seznam vseh obvestilObjavljeno: 17. februar 2020 | v kategoriji: Obvestilo