Vsebine katedre

Za obdobje:

GOSTUJOČE VITRUALNO PREDAVANJE - VP Republike Slovenije v Rimu

Pri predmetu Politika mendarodnega poslovanja so študenti spoznavali institucionalno podporo internacionalizaciji. V okviru seminarja so se jim tokrat pridružili predstavniki Veleposlaništva Republike Slovenije v Rimu. Študente so nagovorili Nj. Ekc. veleposlanik Tomaž Kunstelj, konzul Gregor Frank ter svetovalec za ekonomske zadeve dr. Slobodan Šešum. Študenti so direktno iz žarišča trenutne krize lahko slišali, kako se v kriznih razmerah spreminjajo in povečujejo naloge gospodarske diplomacije.

08. april 2020 | Obvestilo

Gostujoče virtualno predavanje

Pri predmetu Politika mednarodnega poslovanja nas je virtualno obiskala diplomantka programa Mednarodni odnosi, Tamara Juričič, ki je s študenti delila izzive, ki jih ima razvojni tržnik v hitro rastočem globalnem podjetju Leone. Brexit, odziv na COVID -19, prevetritev portfelja trgov in vstop na kitajski trg ravno v času pandemije so le nekateri izzivi, pri katerih »mednarodniki« zaživijo v svoji kreativnosti in znanju za analiziranje mednarodnega okolja!

31. marec 2020 | Obvestilo

Stavba Fakultete za družbene vede zaprta do preklica

V skladu z določbami Odloka o začasni prepovedi zbiranja ljudi v zavodih s področja vzgoje in izobraževanja ter na univerzah in samostojnih visokošolskih zavodih z dne 15. 3. 2020 je stavba Fakultete za družbene vede do preklica zaprta. Glede na odlok bodo sodelavci v študijski službi dostopni po e-pošti, tako da se nanje lahko obračate kot doslej. O študijskih obveznostih in delu, ki ga izvajamo z uporabo elektronskih komunikacijskih sredstev, boste obveščeni v spletnem referatu pri posameznem predmetu, po e-pošti pa izvajamo tudi uradne ter govorilne ure. Ostajamo (elektronsko) povezani.

16. marec 2020 | Obvestilo

Tonja Avsenik

Vodja platforme AmCham Young

26. februar 2020 | Mednarodniki v praksi

MoneyLab #8

26. februar 2020 | Aktualno

#EngagEUrCouncil: Call for applications

18. februar 2020 | Aktualno

TEPSA študentsko tekmovanje 2020

17. februar 2020 | Aktualno

INFORMATIVNI DNEVI 2020

14. in 15. februarja, smo na Fakulteti za družbene vede ponovno gostili informativne dneve za dijake. Na programu Mednarodni odnosi, nas je obiskalo skoraj 170 dijakov, ki so jih sprejeli naši študenti, pedagogi in alumniji.

17. februar 2020 | Obvestilo