Skoči do osrednje vsebine

Vsebine katedre

Za obdobje:

60 let študija in raziskovanja mednarodnih odnosov na FDV

Zbornik obravnava mednarodne odnose, dileme o znanstvenosti tega predmetnega področja in temeljne strokovne sestavine, potrebne za osmišljanje in razumevanje preteklih in sodobnih mednarodnih odnosov.

01. oktober 2021 | Obvestilo

Napovedujemo: Priložnosti in čeri sodobnega mednarodnega poslovanja (ogrevalni dogodek mednarodne konference ob 60 letih MO v Sloveniji)

Pridružite se nam pri pogovoru z uspešnimi podjetniki o tem, kako se pripraviti na tveganja v mednarodnem poslovanju in jih spremeniti v priložnosti.

01. oktober 2021 | Obvestilo

Začetek akademskega leta za 1. letnike 2021/2022 - pomembne informacije

Tukaj lahko najdete vse potrebne informacije o varni izvedbi študijskega procesa v 2021/22.

01. oktober 2021 | Obvestilo

Študentska konferenca o mednarodnih odnosih

Študentsko društvo za mednarodne odnose Globallis je v sodelovanju s Katedro in Centrom za mednarodne odnose Fakultete za družbene vede organiziralo prvo Študentsko konferenco o mednarodnih odnosih. Konferenca je potekala 14. maja 2021 v sklopu tedna Evrope.

08. september 2021 | Obvestilo

Javno preizkusno predavanje dr. Jureta Požgana

02. september 2021 | Aktualno

Šest desetletij za preteklost, šest desetletij za prihodnost - mednarodna konferenca ob 60 letih mednarodnih odnosov v Sloveniji - rok za prijavo podaljšan do 20. avgusta

Vabljeni k udeležbi na mednarodni konferenci, ki bo proslavila dolgoletno tradicijo poučevanja in proučevanja mednarodnih odnosov v Sloveniji.Vabimo vas, da se konference aktivno udeležite z lastnimi prispevki. Rok za prijavo je 31. julij.

14. julij 2021 | Obvestilo