Vsebine katedre

Za obdobje:

Ekipa študentov Mednarodnih odnosov zmagala v finalnem tekmovanju European Ethics Bowl

V sredo, 9. decembra, je Inštitut Evropske investicijske banke gostil virtualno finale tekmovanja European Ethics Bowl. V finalu je zmagala ekipa iz Fakultete za družbene vede, ki so jo sestavljali študenti programa Mednarodni odnosi, Gregor Kokal Golčer, Ema Žagar in Meta Štuhec. Ekipa se je pomerila z ekipo Alumni programa poletne šole Inštituta Evropske investicijske banke iz Luksemburga. Iskrene čestitke.

10. december 2020 | Obvestilo

Uporabne vsebine za vse študentke in študente

Z vami delimo nekaj pomembnih vsebin, ki so koristne za prav vse študentke in študente. Na tej povezavi najdete vse podrobnosti o različnih študentskih statusih. Prilagamo pa tudi priročnik, kjer med drugim najdete tudi pomembne informacije o pomenu samozavedanja za uspešnost pri študiju, komunikaciji s profesorji ter različnih veščinah za učinkovito upravljanje časa.

09. december 2020 | Obvestilo

Študentka programa Mednarodni odnosi sodelovala na mednarodni konferenci "Human Rights Education and Nationalism"

Lucija Naranđa, študentka 4. letnika programa Mednarodni odnosi, se je 3. decembra udeležila mednarodne konference „Human Rights Education and Nationalism“, ki sta jo organizirala estonska in slovaška nacionalna agencija Erasmus+.

08. december 2020 | Obvestilo

Štipendije - EUTOPIA

02. december 2020 | Aktualno

Študentka programa Mednarodni odnosi imenovana za mlado evropsko ambasadorko

Ema Odra Raščan, študentka 4. letnika programa Mednarodni odnosi, je bila oktobra imenovana za mlado evropsko ambasadorko v sklopu projekta, ki se izvaja v okviru bnemškega predsedovanja Svetu EU in v sodelovanju Evropskim mladinskim parlamentom.

02. december 2020 | Obvestilo

Teden Univerze v Ljubljani

Zlatko plaketo za izjemne zasluge pri razvijanju znanstvenega in pedagoškega dela ter za krepitev ugleda Univerze v Ljubljani, prejme prof. dr. Zlatko Šabič. Svečana listina za študentke in študente za najboljše študijske dosežke pa Ana Klemen, absolventka podiplomskega študijskega programa Mednarodni odnosi. Iskrene čestitke obema.

30. november 2020 | Obvestilo