Skoči do osrednje vsebine

Vsebine katedre

Za obdobje:

Simulacija odločanja Varnostnega sveta Združenih narodov pri fakultetnem izbirnem predmetu Svetovna politika; sodelovanje s klubom Model United Nations Slovenia Club

V ponedeljek, 19. 11. 2018, je pri predmetu Svetovna politika, ki ga obiskujejo študentke in študenti prvega letnika smeri UN Obramboslovje, UN Kulturologija – študije kultur in ustvarjalnosti, UN Politologija – študije politik in države, UN Komunikologija – tržno komuniciranje in odnosi z javnostmi, potekala simulacija seje Varnostnega sveta Združenih narodov.

23. november 2018 | Obvestilo

Zagon Ljubljanske serije gostujočih predavanj o mednarodnih odnosih

V sredo, 24. 10. 2018, je na Fakulteti za družbene vede v okviru Ljubljanske serije gostujočih predavanj o mednarodnih odnosih nastopil Stefano Guzzini, profesor mednarodnih odnosov.

21. oktober 2018 | Obvestilo

Vabilo na predavanje: Slovenija in izvrševanje sodb Evropskega sodišča za človekove pravice ter drugi aktualni izzivi v Svetu Evrope

Vljudno vabljeni na predavanje mag. Maje Velič za naslovom "Slovenija in izvrševanje sodb Evropskega sodišča za človekove pravice ter drugi aktualni izzivi v Svetu Evrope", ki bo potekalo 29. maja 2018 v FDV-20 s pričetkom ob 16. uri.

23. maj 2018 | Obvestilo