Skoči do osrednje vsebine

2. ŠTUDENTSKA KONFERENCA O MEDNARODNIH ODNOSIH


V okviru tedna Evrope, 4. maja 2022 na Fakulteti za družbene vede Študentsko društvo Globallis in katedra za mednarodne odnose organizirata 2. Študentsko konferenco o mednarodnih odnosih.

S tem si želimo dati študentom različnih fakultet edinstveno priložnost, da predstavite svoje znanstveno-raziskovalno delo izvedencem na področju mednarodnih odnosov, ter da pridobite kvalitetne komentarje in priporočila na predstavljen prispevek.

Upamo, da bo dogodek služil ne samo kot odskočna deska za raziskovalno in akademsko delo, ampak tudi kot platforma za odpiranje diskurza o aktualnih tematikah ter kot most med akademsko in študijsko sfero.

Zato k sodelovanju vabimo vse študentke in študente, ki imate zanimanje za aktualne teme na področju mednarodnih odnosov.

Sodelujoči na konferenci bodo deležni posebne nagrade, namreč vsak sprejet prispevek bo objavljen kot povzetek strokovnega prispevka na konferenci (COBISS vpis 1.13). Najboljši pa bodo nagrajeni s povabilom za pisanje znanstvenega članka s pomočjo enega izmed članov akademskega odbora!

Prijave so odprte do 31. 3. 2022, več informacij o temah, prispevku in prijavi pa je dostopnih na spodnji povezavi: 

https://drive.google.com/drive/folders/1kSU1_ZPXyceoMo-eX4uPk92m21ZJPloe?usp=sharing  

 

Galerija


Nazaj na seznam vseh obvestilObjavljeno: 28. marec 2022 | v kategoriji: Obvestilo, Aktualno, Izdelki študentov, Novice