Skoči do osrednje vsebine

Vsebine katedre

Za obdobje:

TEPSA študentsko tekmovanje 2020

17. februar 2020 | Aktualno

INFORMATIVNI DNEVI 2020

14. in 15. februarja, smo na Fakulteti za družbene vede ponovno gostili informativne dneve za dijake. Na programu Mednarodni odnosi, nas je obiskalo skoraj 170 dijakov, ki so jih sprejeli naši študenti, pedagogi in alumniji.

17. februar 2020 | Obvestilo

Diplomacija hrane in pijače

V torek, 17. decembra 2019, je Katedra za mednarodne odnose v sodelovanju s Klubom evropskih študentov, gostila dogodek, na katerem so se študenti spoznali s pravili vedenja ter uživanjem hrane in pijače ob različnih priložnostih. Bojana Košnik Čuk, strokovnjakinja s področja diplomatskega in poslovnega protokola, je predstavila osnove protokolarnega obnašanja ob različnih svečanih in poslovnih priložnostih. Prav tako pa je s študenti delila ogromno praktičnih nasvetov, ki jim bodo pomagali na nadaljnji poslovni in diplomatski poti.

18. december 2019 | Obvestilo

Čestitke lekt. dr. Mojci Jarc

Iskrene čestitke lekt. dr. Mojci Jarc ob uspešni pridobitvi naziva doktorica znanosti. Doktorska disertacija nosi naslov "Pisni žanri v gradivih za poučevanje francoskega jezika stroke. Lekt. dr. Mojca Jarc je naziv pridobila na programu Družboslovje in humanistika - Didaktika tujih jezikov.

25. november 2019 | Obvestilo