Skoči do osrednje vsebine

Vsebine katedre

Za obdobje:

Pogovor z evropskima poslancema Tanjo Fajon in Milanom Brglezom o izzivih Evropske unije in vlogi mladih

Center za mednarodne odnose (CMO) in Trans-evropsko združenje političnih študij (Trans European Policy Studies Association – TEPSA) sta v ponedeljek, 11. novembra 2019, organizirala pogovor z evropskima poslancema Tanjo Fajon in dMilanom Brglezom o izzivih na ravni Evropske unije (EU) in vlogi mladih v EU. Na razpravi, ki je potekala v prostorih velike dvorane na Fakulteti za družbene vede (FDV), je bilo navzočih 174 slušateljev.

13. november 2019 | Obvestilo

Gostujoče predavanje mag. Stanke Štrukelj

V torek, 5. novembra, je pri predmetu Diplomatski in konzularni odnosi predavala mag. Stanka Štrukelj, nekdanja študentka in magistrantka Fakultete za družbene vede, dolgoletna diplomatka, danes pa namestnica veleposlanika Republike Slovenije v Črni gori.

05. november 2019 | Obvestilo

Srečanje s prof. dr. Markusom Kornprobstom

28. oktober 2019 | Aktualno

Izziv Bringing Care Home - 9. november 2019

19. september 2019 | Aktualno

EU @ WORK seminar - november 2019

06. september 2019 | Aktualno

Projekt “Mreža kreativnih mest UNESCO: Mestna občina Ljubljana (študija primera)”

Na Katedri za mednarodne odnose smo med aprilom in julijem 2019 izvajali projekt “Mreža kreativnih mest UNESCO: Mestna občina Ljubljana (študija primera)”. Projekt je potekal v okviru razpisa Študentski inovativni projekti za družbeno korist, ki ga sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada, z namenom vključevanja študentov pri naslavljanju družbenih vprašanj in izzivov, s katerimi se soočajo vse globalizirane družbe, ter povezovanja z negospodarskim in neprofitnim sektorjem.

29. avgust 2019 | Obvestilo