Skoči do osrednje vsebine

Vsebine katedre

Za obdobje:

Študenti programa Mednarodni odnosi zmagali na nacionalnem tekmovanju European Ethics Bowl

Ema Žagar, Meta Štuhec in Gregor Kokal Golčer, študenti programa Mednarodni odnosi, so na nacionalnem tekmovanju European Ethics Bowl, zasedli prvo mesto in se uvrstili na mednarodno tekmovanje. Iskrene čestitke!

03. november 2020 | Obvestilo

Projekt “Kreativni potencial mesta Kamnik (KREKAM)”

Na Katedri za mednarodne odnose smo med aprilom in septembrom 2020 izvajali projekt “Kreativni potencial mesta Kamnik (KREKAM)”. Projekt je potekal v okviru razpisa Študentski inovativni projekti za družbeno korist, ki ga sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada, z namenom vključevanja študentov pri naslavljanju družbenih vprašanj in izzivov, s katerimi se soočajo vse globalizirane družbe, ter povezovanja z negospodarskim in neprofitnim sektorjem. Projekt je poskušal prispevati k večji vključenosti in aktivaciji lokalnih skupnosti pri doseganju ciljev trajnostnega razvoja (CTR) na ekonomskem, družbenem, kulturnem in okoljskem področju skozi kreativnost. Da pa bi to dosegli, je potrebno lokalne skupnosti v večji meri ozavestiti in usmerjati v pobude, ki ciljno, proaktivno in strateško usmerjajo v uresničevanje trajnostnega razvoja.

02. november 2020 | Obvestilo

SLOGA Platforma išče sodelavce

23. oktober 2020 | Aktualno

Začetek akademskega leta za 1. letnike 2020/21 - pomembne informacije

V petek, 2. oktobra 2020, smo na Fakulteti za družbene vede sprejeli že 59. generacijo študentk in študentov. V priloženi predstavitvi lahko najdete vse potrebne informacije o varni izvedbi študijskega procesa v 2020/21, ki smo vam jih predstavili na sprejemu.

04. oktober 2020 | Obvestilo

Plačano pripravništvo TEPSA

01. oktober 2020 | Aktualno