Vsebine katedre

Za obdobje:

Gostujoče virtualno predavanje

Pri predmetu Politika mednarodnega poslovanja nas je virtualno obiskala diplomantka programa Mednarodni odnosi, Tamara Juričič, ki je s študenti delila izzive, ki jih ima razvojni tržnik v hitro rastočem globalnem podjetju Leone. Brexit, odziv na COVID -19, prevetritev portfelja trgov in vstop na kitajski trg ravno v času pandemije so le nekateri izzivi, pri katerih »mednarodniki« zaživijo v svoji kreativnosti in znanju za analiziranje mednarodnega okolja!

31. marec 2020 | Obvestilo

Stavba Fakultete za družbene vede zaprta do preklica

V skladu z določbami Odloka o začasni prepovedi zbiranja ljudi v zavodih s področja vzgoje in izobraževanja ter na univerzah in samostojnih visokošolskih zavodih z dne 15. 3. 2020 je stavba Fakultete za družbene vede do preklica zaprta. Glede na odlok bodo sodelavci v študijski službi dostopni po e-pošti, tako da se nanje lahko obračate kot doslej. O študijskih obveznostih in delu, ki ga izvajamo z uporabo elektronskih komunikacijskih sredstev, boste obveščeni v spletnem referatu pri posameznem predmetu, po e-pošti pa izvajamo tudi uradne ter govorilne ure. Ostajamo (elektronsko) povezani.

16. marec 2020 | Obvestilo

INFORMATIVNI DNEVI 2020

14. in 15. februarja, smo na Fakulteti za družbene vede ponovno gostili informativne dneve za dijake. Na programu Mednarodni odnosi, nas je obiskalo skoraj 170 dijakov, ki so jih sprejeli naši študenti, pedagogi in alumniji.

17. februar 2020 | Obvestilo