Skoči do osrednje vsebine

VABILO: Brezplačno predavanje »Zmagovita prijava za nagrado Zlato pero«


Združenje poslovnih komunikatorjev IABC Slovenija vabi profesionalne komunikatorje, stratege, menedžerje in praktike komuniciranja ter študente, da se udeležijo brezplačnega predavanja »Zmagovita prijava za nagrado Zlato pero«.

Predavanje bo izvedeno v torek, 18. decembra 2018, ob 14:30 v predavalnici 18 na Fakulteti za družbene vede v Ljubljani (Kardeljeva ploščad 5).

Zlato pero (Gold Quill Award) je najvišje strokovno mednarodno priznanje znotraj poslovnega in organizacijskega komuniciranja. Nagrada, ki jo že več kot štirideset let podeljuje mednarodno združenje poslovnih komunikatorjev IABC (International Association of Business Communicators), potrjuje komunikacijsko odličnosti in je na globalni ravni prepoznana kot najbolj prestižna nagrada na področju komuniciranja.

Izkušeni komunikacijski strokovnjaki IABC Slovenija bodo predstavili razpis in ocenjevalni postopek, pretekli nagrajenci pa bodo delili svoje izkušnje in napotke, kako kar najbolje pripraviti prijavo in iz uspešno izvedenega projekta narediti zmagovalca. 

Zakaj se potegovati za Zlato pero?

Nagrada je dokaz vrhunskosti, inovativnosti in strateške usmeritve na področju komuniciranja, ki prinaša pomembne poslovne rezultate. Je mednarodna potrditev visokih standardov komuniciranja, ki prejemnika povzdigujejo med najboljše svetovne komunikatorje, s tem pa dviguje tudi njegov ugled. 

Prijavo priporočamo vsem komunikatorjem, saj bodo njihove prijave v skladu z vzpostavljenimi mednarodnimi standardi odličnosti komuniciranja ocenjevali mednarodni profesionalni komunikatorji z več kot desetletnimi izkušnjami. Vsi prijavitelji prejmejo konstruktivne povratne informacije, ki so odlična priložnost za profesionalni razvoj in jih lahko upoštevajo pri načrtovanju in izvajanju prihodnjih komunikacijskih projektov.

Prosimo vas, da svojo udeležbo sporočite na elektronski naslov iabc.slovenia@gmail.com najkasneje  do 17. decembra 2018. 

Veselimo se vaše udeležbe!


Nazaj na seznam vseh obvestilObjavljeno: 06. december 2018 | v kategoriji: Obvestilo