Vsebine katedre

Za obdobje:

Kreativno tekmovanje Mladih bobnarjev v organizaciji Zlatega bobna in MOL

Mestna občina Ljubljana in Zlati boben vas vabita k sodelovanju v kreativnem natečaju za Mlade bobnarje. Tema natečaja: Ljubljana – mesto za doživetja kulture in umetnosti. Rok prijave: 4. september.

23. avgust 2017 | Obvestilo

Javno preizkusno predavanje_Dr. Urška Tuškej Lovšin

Obveščamo vas, da bo imela dr. Urška TUŠKEJ LOVŠIN javno preizkusno predavanje v postopku izvolitve v naziv docentke za področje tržnega komuniciranja, v ponedeljek, 12. junija 2017 ob 12:00 uri na FDV, predavalnica št. 18.

05. junij 2017 | Obvestilo

Vabilo: Kreativne delavnice za generiranje idej za imena blagovnih znamk novih farmacevtskih produktov

Farmacevtsko podjetje Medis vabi študente/ke TKOJ, da se udeležijo kreativnih delavnic ustvarjanja novih farmacevtskih proizvodov. Kreativne delavnice bodo potekale v podjetju Medis, d.o.o., Brnčičeva 1, 1231 Ljubljana, 1. in 2. junija 2017.

26. maj 2017 | Obvestilo

Vabilo k prijavam na freeŠn - natečaj kreativnega komuniciranja

Študentska sekcija Slovenskega društva za odnose z javnostmi (ŠS PRSS) že četrtič organizira freeŠn - natečaj kreativnega komuniciranja, ki bo letos potekal v petih kategorijah. Natečaj se odvija od 1. marca do 31. marca.

02. marec 2017 | Obvestilo

Razpis za pripravništvo v podjetju Braind d.o.o.

Podjetje Braind d.o.o., ki se ukvarja z razvijanjem strategij soznamčenja, išče študenta/ko za pripravništvo na področju znamčenja, soznamčenja, organizacije dogodkov in digitalnega marketinga. Prijave zbirajo na: info@braind.co.

23. februar 2017 | Obvestilo

Obvestilo o sprejetih skupnih študijskih pravilih na katedri TKOJ

Študente/ke na katedri TKOJ obveščamo, da so člani katedre sprejeli Skupna študijska pravila Katedre za tržno komuniciranje in odnose z javnostmi FDV, ki urejajo obveznosti študentov/k pri predmetih/seminarjih/vajah na smeri TKOJ. Pravila vedenja veljajo od poletnega semestra 2016/17 dalje pri vseh predmetih katedre TKOJ. Študente/ke pozivamo, da si jih pozorno preberejo in jih nato udejanjajo v praksi.

20. februar 2017 | Obvestilo

Vabilo na konferenco »Matchmaking Conference 2017«, Future Architecture

Med 16. in 18. februarjem se bo v Muzeju za arhitekturo in oblikovanje, Ljubljana odvijala že druga konferenca »Matchmaking Conference 2017« platforme Future Architecture. Vstop na konferenco je brezplačen. Obvezna je prijava na infobio@mao.si.

09. februar 2017 | Obvestilo

Študentska marketinška dirka 2017 - izziv za študente/ke

Katedra za marketing iz Ekonomsko-poslovne fakultete UM v sodelovanju s Klubom za marketing EPF vnovič organizira tekmovanje iz znanja marketinga – Študentsko marketinško dirko. Osrednji partner tekmovanja so Bioterme Mala Nedelja, ki so priskrbele tudi tokratni marketinški izziv z naslovom: Glamping »Sun Valley« Bioterme – Identifikacija ciljnih skupin in razvoj digitalnega komuniciranja. Prijave na izziv se odprejo 17. januarja na spletni strani in so možne do 28. februarja 2017.

14. januar 2017 | Obvestilo