Skoči do osrednje vsebine

Naše objave in priznanja v letu 2021


nms-cover-social_sq_240

Profesorici Breda Luthar in Maruša Pušnik sta za članek z naslovom Intimate media and technological nature of sociality prejeli priznanje Univerze v Ljubljani za najodličenjše raziskovalne dosežke za leto 2021. Članek je izšel v ugledni reviji New Media & Society, v branje pa se ponuja na tej povezavi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

JournalismČlanek Mojce Pajnik in Majde Hrženjak Engendering Media Work: Institutionalizing the Norms of Entrepreneurial Subjectivities je Javna agencija za raziskovalno dejavnost RS (ARRS) uvrstila med izbor dosežkov »Odlični v znanosti 2021«. Članek, ki je nastal v okviru raziskave Spolna diferenciacija v medijski industriji, je izšel v reviji Journalism, preberete pa si ga lahko na tej povezavi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

na drugi strani

Za vse, ki še vedno radi v roke primete tiskane publikacije, priporočamo komplet zbornikov Na drugi strani: Slovenska reportažna fotografija – dobrih 640 strani obsežno (in 4,5kg težko) spremljevalno publikacijo razstave o zgodovini reportažne fotografije na Slovenskem, ki so jo kurirali Marija Skočir, Ilija Tomanić Trivundža in Julija Hoda. Razstava je bila na ogled v Galeriji Jakopič med 19. 1. in 19. 6. 2021. Več o publikaciji na tej povezavi.

 

 

 

 

 

 

 

 

Poleg nagrajenega članka vam v branje priporočamo tudi naslednji izbor letošnjih objav članic in članov katedre:

Če niste zasledili naših medijskih nastopov, lahko ujamete:
Nazaj na seznam vseh obvestilObjavljeno: 16. december 2021 | v kategoriji: Polletnik