Obvestila in komentarji

Prikaži obvestila za kategorijo:

Prikaži vse:
Dokumenti
Obvestila
Premisleki
Projekti

Za obdobje:

FoodKom 2017

Center za socialno psihologijo (FDV-UL) je letos že drugič gostil dvodnevni mednarodni seminar FOODKOM, ki je potekal 11. in 12. septembra v City Hotelu.

15. september 2017 | Obvestila

[Foto] "Lepo je v naši domovini biti mlad - mladost v socializmu"

V četrtek, 25. 5., se je v Muzeju novejše zgodovine Slovenije odvilo predavanje prof. Mirjane Ule z naslovom »Lepo je v naši domovini biti mlad - mladost v socializmu«. Beseda je tekla o genealogiji mladine v socialistični Jugoslaviji. Foto: Sašo Kovačič, Muzej novejše zgodovine Slovenije

27. maj 2017 | Obvestila

Vabilo na predavanje "Lepo je v naši domovini biti mlad: mladost v socializmu"

Vljudno vabljeni na predavanje prof. Mirjane Ule z naslovom "Lepo je v naši domovini biti mlad: mladost v socializmu", ki bo v Muzeju novejše zgodovine, v sredo, 25. maja 2017, ob 18h. Predavanje je organizirano v sklopu razstave "Nikoli jim ni bilo bolje? Modernizacija vsakdanjega življenja v socialistični Jugoslaviji".

18. maj 2017 | Obvestila

1. Simpozij projekta Družbeni vidiki darovanja organov in tkiv v Sloveniji

V četrtek, 16. februarja 2017, smo na Fakulteti za družbene vede v okviru Centra za socialno psihologijo in temeljnega raziskovalnega projekta Družbeni vidiki darovanja organov in tkiv v Sloveniji: analiza spodbujevalnih in zaviralnih dejavnikov za oblikovanje programov za doseganje vedenjskih sprememb, organizirali 1. simpozij.

22. februar 2017 | Obvestila