Skoči do osrednje vsebine

Obvestila

Prikaži obvestila za kategorijo:

Prikaži vse
Ključna dela
Obvestila
Znanstvene objave

Za obdobje:

Prof dr. Tina Kogovšek je sodelovala v oddaji Panorama

Prof dr. Tina Kogovšek, članica Centra za metodologijo in informatiko, je pred praznikom zaljubljencev sodelovala v oddaji Panorama na RTV SLO. V oddaji so se dotaknili teme ljubezni in partnerskih odnosov med mladimi.

22. marec 2023 | Obvestila

Revija Digital Health objavila članek o kvaliteti informacij, ki se izmenjujejo v spletni zdravstveni skupnosti Med.Over.Net

Člani Centra za metodologijo in informatiko (dr. Gregor Petrič, dr. Marjan Cugmas in dr. Sara Atanasova) so v sodelovanju z Onkološkim inštitutom objavili ugotovitve študije o kvaliteti informacij o bolezni raka, ki se izmenjujejo med uporabniki spletne zdravstvene skupnosti (SZS) Med.Over.Net.

02. marec 2023 | Obvestila

1. doktorska konferenca: Nove perspektive v humanistiki in družboslovju

Od 26. do 27. januarja 2023 je na Fakulteti za družbene vede in Filozofski fakulteti potekala 1. doktorska konferenca Interdisciplinarnega študijskega programa humanistika in družboslovje UL z naslovom Nove perspektive v humanistiki in družboslovju. Konferenco je soorganizirala članica CMI, asist. Kristina Rakinić, ki je na konferenci predstavila tudi svoj prispevek.

30. januar 2023 | Obvestila

Nova objava članov CMI v priznani mednarodni reviji

Člana Centra za metodologijo in informatiko doc. dr. Marjan Cugmas in prof. dr. Aleš Žiberna sta v prestižni mednarodni reviji Social Networks objavila znanstven članek z naslovom Approaches to blockmodeling dynamic networks: A Monte Carlo simulation study.

05. januar 2023 | Obvestila