Skoči do osrednje vsebine

Dogodek: Digitalne neenakosti v postpandemičnem času


Center za družboslovno informatiko Fakultete za družbene vede Univerze v Ljubljani vabi na dogodek, na katerem bodo sodelovali ugledni mednarodni raziskovalci (Grant Blank, Eszter Hargittai, Bianca C. Reisdorf, Philipp K. Masur, Anabel Quan-Haase), s področja digitalnih neenakosti, internetnih študij in družboslovne informatike. Razpravljali bodo o vplivu pandemije covid-19 na digitalne neenakosti ter ocenili njihove učinke na različnih družbenih področjih in v različnih kulturah.

Dogodek bo potekal v četrtek, 15. junija, med 9. in 17. uro, v predavalnici 21, na Fakulteti za družbene vede (Kardeljeva ploščad 5, 1000 Ljubljana).

Podrobnejši opis dogodka je na voljo na spletni strani.

Udeležba je brezplačna. Zaradi lažje organizacije dogodka vas prosimo, da se na dogodek prijavite prek prijavnice, do ponedeljka, 12. junija 2023.

Simpozij23SLO

 

Simpozij je podprt s strani raziskovalnih projektov »Posledice posredne uporabe interneta za internetne veščine starejših« (ARRS, J5-2558), »Digitalne neenakosti in starejši odrasli v Sloveniji: evalvacija ukrepov izvedenih v okviru Zakona o spodbujanju digitalne vključenosti« (V5-2275) in »Digitalna vključenost in dolgoživa družba v postpandemičnem času: Pomen algoritmične pismenosti in internetnih veščin za digitalno udejstvovanje starejših« (BI-US/22-24-055) v sodelovanju s programsko skupino »Internetno raziskovanje« (P5-0399).Nazaj na seznam vseh obvestilObjavljeno: 12. maj 2023 | v kategoriji: Obvestila