Skoči do osrednje vsebine

Obvestila

Prikaži obvestila za kategorijo:

Prikaži vse:
Obvestila
Povezave
Publikacije
Sodelovanje

Za obdobje:

Izid poročila o analizi potreb po učenju in usposabljanju v projektu eTrees

Sodelavci Centra za družboslovno informatiko na Fakulteti za družbene vede so v okviru projekta eTrees, ki ga financira Evropska komisija znotraj programa Vseživljenjsko učenje in katerega cilj je razvoj resne igre z namenom izboljšanja komunikacijskih veščin zaposlenih v bančništvu in zavarovalništvu, pripravili poročilo z analizo potreb po učenju in usposabljanju na področju komunikacijskih veščin na delovnem mestu.

08. oktober 2013 | Obvestila

Zbiramo prijave za posvet E-zlorabe otrok: razsežnost pojava in učinkovito ukrepanje

Letos bo prijavna točka Spletno oko v okviru Centra za varnejši internet Slovenijev sodelovanju z Upravo kriminalistične policije pri Generalni policijski upravi in Združenjem za informatiko in telekomunikaciježe tretje letoorganizirala posvet o problematiki zlorab otrok na spletu. Posvet bo 25. septembra 2013 potekal v veliki dvoraniFakultete za družbene vede, s pričetkom ob 8.30 uri. Tema letošnjega posveta bo E-zlorabe otrok: razsežnost pojava in učinkovito ukrepanje.

29. avgust 2013 | Obvestila

Evropska mladinska kampanja za boj proti sovražnemu govoru na spletu

Marca se je pričela Evropska mladinska kampanja za boj proti sovražnemu govoru na spletu. Kampanja je pobuda Sveta Evrope, v katero so povabljene vse članice Sveta Evrope, tudi Slovenija.

28. avgust 2013 | Obvestila

Delovna gradiva Centra za družboslovno informatiko

Objavljamo serijo delovnih gradiv Centra za družboslovno informatiko. Gre za gradiva, ki na eni strani dokumentirajo določene raziskovalne aktivnosti, na drugi strani pa so namenjena razpravi in komentiranju.

20. oktober 2012 | Obvestila