Skoči do osrednje vsebine

Obvestila

Prikaži obvestila za kategorijo:

Prikaži vse:
Obvestila
Povezave
Publikacije
Sodelovanje

Za obdobje:

Prenovljeno spletno orodje 1KA

Prenovljeno in nadgrajeno orodje 1KA.

17. november 2014 | Obvestila

Dan spletnega anketiranja 2014

Obvestilo o dogodku: Dan spletnega anketiranja 2014.

17. november 2014 | Obvestila

Nov mladi raziskovalec

V svojem raziskovalnem delu bo povezoval interdisciplinarno področje meta-analize in anketnega raziskovanja. Med njegove glavne cilje spada razvoj metodologije, ki bo za preučevano področje specifično aplikativna.

15. november 2014 | Obvestila

Pričetek EUROFOUND tržnega projekta

V juliju 2014 smo na CDI pričeli z izvajanjem EUROFOUND tržnega projekta, katerega vodja je prof. dr. Vasja Vehovar, glavnino raziskave pa bo izvedel dr. Jernej Berzelak.

01. avgust 2014 | Obvestila

Dan spletnega anketiranja 2013

Po nadvse uspešnem prvem Dnevu spletnega anketiranja (DSA 2012) smo tudi letos organizirali DSA, in sicer v četrtek, 26 septembra 2013. Dogodka se je udeležilo 180 udeležencev iz javnega sektorja, podjetij, neprofitnega sektorja in drugih udeležencev. Nosilna tema dogodka je bila razvoj spletnega vprašalnika, gost iz tujine pa je bil tokrat prof. Jon A. Krosnick, Stanford University, ZDA.

15. oktober 2013 | Obvestila

Izid poročila o analizi potreb po učenju in usposabljanju v projektu eTrees

Sodelavci Centra za družboslovno informatiko na Fakulteti za družbene vede so v okviru projekta eTrees, ki ga financira Evropska komisija znotraj programa Vseživljenjsko učenje in katerega cilj je razvoj resne igre z namenom izboljšanja komunikacijskih veščin zaposlenih v bančništvu in zavarovalništvu, pripravili poročilo z analizo potreb po učenju in usposabljanju na področju komunikacijskih veščin na delovnem mestu.

08. oktober 2013 | Obvestila

Zbiramo prijave za posvet E-zlorabe otrok: razsežnost pojava in učinkovito ukrepanje

Letos bo prijavna točka Spletno oko v okviru Centra za varnejši internet Slovenijev sodelovanju z Upravo kriminalistične policije pri Generalni policijski upravi in Združenjem za informatiko in telekomunikaciježe tretje letoorganizirala posvet o problematiki zlorab otrok na spletu. Posvet bo 25. septembra 2013 potekal v veliki dvoraniFakultete za družbene vede, s pričetkom ob 8.30 uri. Tema letošnjega posveta bo E-zlorabe otrok: razsežnost pojava in učinkovito ukrepanje.

29. avgust 2013 | Obvestila

Evropska mladinska kampanja za boj proti sovražnemu govoru na spletu

Marca se je pričela Evropska mladinska kampanja za boj proti sovražnemu govoru na spletu. Kampanja je pobuda Sveta Evrope, v katero so povabljene vse članice Sveta Evrope, tudi Slovenija.

28. avgust 2013 | Obvestila

Delovna gradiva Centra za družboslovno informatiko

Objavljamo serijo delovnih gradiv Centra za družboslovno informatiko. Gre za gradiva, ki na eni strani dokumentirajo določene raziskovalne aktivnosti, na drugi strani pa so namenjena razpravi in komentiranju.

20. oktober 2012 | Obvestila