Skoči do osrednje vsebine

Obvestila

Prikaži obvestila za kategorijo:

Prikaži vse:
Obvestila
Povezave
Publikacije
Sodelovanje

Za obdobje:

Prvo srečanje slovenskega ECHAlliance ekosistema

Na fakulteti za družbene vede je 18. februarja, potekalo 1. srečanje slovenskega ECHAlliance ekosistema v sodelovanju z evropsko iniciativo ECHAlliance in omrežjem Coral ter Centrom za družboslovno informatiko, ki ga zastopa dr. Vesna Dolničar.

19. februar 2016 | Obvestila

Strateški dnevi omrežja Coral

Na Fakulteti za družbene vede so 17. in 18. februarja 2016, potekali strateški dnevi evropskega omrežja Coral, ki združuje regije na področju izboljšanja kakovosti življenja starejših ter aktivnega in zdravega staranja.

19. februar 2016 | Obvestila

Srečanje projektne skupine za prijavo projekta Obzorje 2020

Na Fakulteti za družbene vede je 16. in 17. februarja 2016, potekalo srečanje projektne skupine za prijavo na razpis okvirnega programa Obzorje 2020 na temo Internet stvari. Pilot 1, znotraj katerega bo projekt prijavljen, naslavlja pametna bivalna okolja za kakovostno staranje.

18. februar 2016 | Obvestila

Izobraževalni seminar za vodstvene delavce šol: Problematika spletne varnosti v šolah

Na Gospodarski zbornici Slovenije je 11. februarja 2016 potekal osrednji dogodek v okviru meseca varne rabe interneta. Dogodek je organiziral Center za varnejši internet Safe.si, ki deluje v okviru Centra za družboslovno informatiko Fakultete za družbene vede.

16. februar 2016 | Obvestila

Marko Puschner na pogovornem večeru Zasebnost v divjem zahodu socialnih omrežij

Marko Puschner, strokovni sodelavec Točke osveščanja o varni rabi interneta SAFE.SI, ki jo koordinira Center za varnejši internet pod okriljem Fakultete za družbene vede in Centra za družboslovno informatiko, se je 15. februarja 2016 udeležil pogovornega večera Zasebnost v divjem zahodu socialnih omrežij.

16. februar 2016 | Obvestila

Dogodki v letu 2016, ki jih statistiki ne smete zamuditi

Za vas smo pripravili nabor 16-ih dogodkov v letu 2016, ki jih statistiki ne bi smeli zamuditi. Vabimo vas, da si jih ogledate in se mogoče katerega izmed njih tudi udeležite.

12. februar 2016 | Obvestila

Znanstvene objave članov CDI v letu 2015

V prispevku navajamo vse znanstvene objave članov CDI v letu 2015. Raziskovalci našega centra so v preteklem letu izdali eno znanstveno monografijo in objavili dve poglavji v monografskih publikacijah ter devet znanstvenih člankov v šestih različnih znanstvenih revijah.

10. februar 2016 | Obvestila

Dan varne rabe interneta - 9. februar 2016

Februar je mesec varne rabe interneta. Vse osnovne in srednje šole vabimo, da se pridružijo aktivnostim osveščanja o varni rabi interneta, ki so jih za vas pripravili pri Točki osveščanja o varni rabi interneta SAFE.SI.

05. februar 2016 | Obvestila

Raziskovalci CDI objavili prispevek v znanstveni reviji Computers in Human Behavior

Raziskovalci Centra za družboslovno informatiko Anže Sendelbah, dr. Vasja Vehovar, Ana Slavec in dr. Andraž Petrovčič so v februarju 2016 objavili prispevek v znanstveni reviji Computers in Human Behavior.

04. februar 2016 | Obvestila

Evropski seminar pri projektu ISOLEARN

Mojca Šetinc iz Centra za družboslovno informatiko se bo udeležila evropskega seminarja projekta ISOLEARN, ki bo med 10. in 12. februarjem 2016 potekal v Lizboni (Portugalska).

01. februar 2016 | Obvestila