Skoči do osrednje vsebine

Obvestila

Prikaži obvestila za kategorijo:

Prikaži vse:
Obvestila
Povezave
Publikacije
Sodelovanje

Za obdobje:

Obisk dr. Martineza Monje na CDI

Dr. Pedro Manuel Martinez Monje, profesor na Univerzi Baskije/Euskal Herriko Unibertsitatea (UPV/EHU) v Španiji, je obiskal Center za družboslovno informatiko.

11. april 2023 | Obvestila

Sporočilo za javnost Safe.si: Rekordna udeležba ob dnevu varne rabe interneta 2023

Točka osveščanja o varni rabi interneta Safe.si je letos zabeležila rekordno število udeleženih v aktivnostih, ki so jih pripravili v februarju, mesecu varne rabe interneta.

20. marec 2023 | Obvestila

Dan varne rabe interneta 2023

Ob dnevu varne rabe interneta 2023 na Točki osveščanja o varni rabi interneta Safe.si, ki deluje v okviru Centra za družboslovno informatiko, opozarjajo na problematiko neprimernih spletnih vsebin, ki imajo negativen vpliv na mladostnike.

10. februar 2023 | Obvestila

Monografija: Uporabljati ali ne uporabjlati #OstaniZdrav

​Pri Založbi FDV je doc. dr. Marina Trkman, članica Centra za družboslovno informatiko, objavila znanstveno monografijo, ki obravnava področje skrbi posameznikov za preventivno zdravje družbe.

01. februar 2023 | Obvestila, Publikacije

Doktorska disertacija Kaje Smole Orehek: Psihosocialni učinki uporabe storitev e-oskrbe med zaposlenimi neformalnimi oskrbovalci starejših oseb

Kaja Smole Orehek, članica Centra za družboslovno informatiko, je uspešno zaključila doktorski študij humanistike in družboslovja ter usposabljanje mladih raziskovalcev, ki ga financira Javna agencija za raziskovalno dejavnost Republike Slovenije.

04. januar 2023 | Obvestila

Na CDI iščemo sodelavca/ko za administrativno podporo centru

Na Centru za družboslovno informatiko na Fakulteti za družbene vede iščemo sodelavca/ko, ki bo skrbel/a za administrativno podporo centru. Gre za zaposlitev na delovnem mestu Samostojni strokovni delavec VII/2 (II)​ v obsegu 100%. Zaposlitev bo sprva za določen čas, po izteku pa se lahko sklene pogodba za nedoločen čas.

23. december 2022 | Obvestila

prof. dr. Vasja Vehovar z izjavo o sovražnem govoru na Twitterju v oddaji Tednik

V oddaji Tednik 12 .12. 2022 je v prispevku o Twitterju z naslovom “Kam leti modra ptica” krajšo izjavo podal tudi dr. Vasja Vehovar, član Centra za družboslovno informatiko.

20. december 2022 | Obvestila

Študijski obisk Štěpána Žádníka na CDI

Štěpán Žádník je kot doktorski študent na Masarykovi univerzi (Brno, Češka) gostoval na Centru za družboslovno informatiko (CDI) med februarjem in avgustom 2022. V času svojega obiska na CDI je pod vodstvom izr. prof. dr. Andraža Petrovčiča pripravljal svojo doktorsko disertacijo.

19. december 2022 | Obvestila

Okrogla miza: Karierne poti diplomantov Družboslovne informatike

V sredo, 7. 12. 2022, je na Fakulteti za družbene vede potekala Okrogla miza na temo kariernih poti diplomantov Družboslovne informatike, na kateri so sodelovali štirje alumni programa.

12. december 2022 | Obvestila

Andreja Praček prejemnica fakultetnega priznanja za najboljši študijski uspeh

Andreja Praček, sodelavka Centra za družboslovno informatiko, je ena od prejemnic fakultetnega priznanja za najboljši študijski uspeh na drugi stopnji.

08. december 2022 | Obvestila