Obvestila

Za obdobje:

Obisk pri načelnici Generalštaba Slovenske vojske

Konec prejšnjega meseca sta se dr. Janja Vuga Beršnak in dr. Jelena Juvan sestali z načelnico Generalštaba Slovenske vojske generalmajorko Alenko Ermenc

01. oktober 2019 | Novosti, Vojaške družine

Predstavitev projekta na mednarodni znanstveni konferenci ERGOMAS

Na konferenci evropskega znanstvenega združenja, ki se ukvarja s preučevanjem odnosov med vojaško organizacijo in družbo "European research group on military and society" (ERGOMAS), ki je potekala med 17 in 21 junijem v Lizboni je doc. dr. Janja Vuga, v okviru raziskovalne skupine Military families, predstavila koncept raziskave in oblikovan model kazalnikov zdravja in dejavnikov tveganja.

30. avgust 2019 | Novosti, Vojaške družine

Zgibanka projekta

Z namenom seznanja s potekom in vsebino raziskovalnega projekta smo pripravili zgibanko, ki bo vojaškim družinam in vsem zainteresiranim posameznikom ponudila osnovne informacije o raziskovalnem projektu.

30. avgust 2019 | Vojaške družine

Začetek temeljnega raziskovalnega projekta Vojaško specifični dejavniki tveganja za dobrobit in zdravje vojaških družin

S 1. julijem 2019 smo na Obramboslovnem raziskovalnem centru začeli z izvajanjem temeljnega raziskovalnega projekta Vojaško specifični dejavniki tveganja za dobrobit in zdravje vojaških družin.

29. avgust 2019 | Obvestila

Zaključek raziskovalnega projekta: Oblikovanje celotvitega modela vodenja odziva na nesreče za vse ravni vodenja na področju zaščite, reševanja in pomoči

V mesecu juniju 2019 smo na Obramboslovnem raziskovalnem centru zaključili z raziskovalnim projektom Oblikovanje celotvitega modela vodenja odziva na nesreče za vse ravni vodenja na področju zaščite, reševanja in pomoči v Republiki Sloveniji, ki je bil financiran s strani Uprave za zaščito in reševanje Republike Slovenije.

29. avgust 2019 | Obvestila