BledCom 2020 bo digitalen in brezplačen za vse!


27. letni mednarodni simpozij za raziskovanje odnosov z javnostmi BledCom 2020, bo zaradi globalne pandemije virusa Covid-19 in z njo povezanih omejitev potovanj, letos v celoti potekal digitalno. BledCom 2020 bo brezplačen in odprt za vse, ki se bodo predhodno prijavili na Facebook profil konference: https://www.facebook.com/events/1675510292604836/. Konferenca se bo začela z 2-urnim prenosom v živo na Facebooku v petek, 3. julija 2020, ob 15. uri po srednjeevropskem času.

Osrednja govornica bo Alice Clements, direktorica za vključevanje deležnikov in komunikacijo v avstralski zdravstveni mreži za primarno oskrbo Brisbane South PHN. Govorila bo na temo »Povezovanje ljudi, spreminjanje življenj« (ang. Connecting Humans, Changing Lives). Clementsova je tekom svoje poklicne poti delala kot svetovalka za komuniciranje v UNICEF-u in UN OCHA, ter v velikih nevladnih organizacijah, kot so Plan International, Marie Stopes in CARE. Bila je tudi predavateljica na univerzi RMIT Vietnam in direktorica za komuniciranje in zunanje odnose na Univerzi Waikato na Novi Zelandiji. Več si lahko preberete na: https://www.bledcom.com/asset/7rhSP6NSmgNWMo2gv

Konferenco organizira Center za marketing in odnose z javnostmi (CMOJ) na Fakulteti za družbene vede v Ljubljani. Doslej se jo je udeležilo že več kot 2.000 strokovnjakov za odnose z javnostmi iz petinpetdesetih držav in šestih kontinentov. Kot trajni rezultat preteklih konferenc je pri mednarodnih založbah izšlo 10 knjig in številne posebne številke akademskih revij. Letos je v New Yorku pri založbi Routledge izšla 3. izdaja The Global Public Relations Handbook (ur. K. Sriramesh in D. Verčič): www.taylorfrancis.com/books/e/9781315173290. Nova knjiga na temo BledComa 2020 »Vpliv odnosov z javnostmi na organizacije in družbo« (ang. The impact of public relations on organizations and society), bo izšla maja 2021.


Nazaj na seznam vseh obvestilObjavljeno: 29. junij 2020 | v kategoriji: Obvestila