Skoči do osrednje vsebine

[VABILO] Prostovoljstvo v SIMBIOZA GENESIS


V Simbioza Genesis, socialnem podjetju aktivno iščejo predane prostovoljce, ki bi postali del njihove ekipe in z njimi soustvarjali Simbiozino zgodbo.

Zavzemajo se za medgeneracijsko povezovanje na IKT področju - izvajajo različne delavnice iz tovrstne tematike - vse od začetnih vsebin, do tistih bolj naprednih ter s tem stremijo k ustvarjanju pozitivnega družbenega vpliva in trajnostne spremembe v naši skupnosti. 

Organizirajo izobraževalne aktivnosti tako za starostnike (nad 55 let), kot tudi mlajše in delovno aktivne populacije. Med drugim lahko omenimo Simbiozino digitalno akademijo za mlajše, dejavnosti za mlade iskalce zaposlitve, ter za vse, ki bi se na področju tehnologije želeli izpopolnjevati.

Verjamejo, da prostovoljci igrajo ključno vlogo pri uresničevanju njihovih ciljev, zato bi bili veseli, če bi se jim pridružili ter tako pridobili mehke veščine, prakso poučevanja s področja digitalnih kompetenc ter pridobivanje splošnih socialnih kompetenc, ki so v novodobnem svetu še kako zaželene. 

Vsem študentom in drugim (so)delavcem so pripravljeni nuditi individualno mentorsko vodenje, kot tudi opravljanje pedagoške prakse, ki bi jo zahteval kurikulum vaših izobraževalnih programov.

V kolikor bi bili pripravljeni vložiti svoj čas in energijo za dober namen ter če si želite pridružiti združenju posameznikov, ki ustvarjajo družbene spremembe, vas vabijo, da se odzovete z odgovorom na to email sporočilo ali pa jih pokličete na telefonsko številko 040 778 475.

Več o njih najdete na naši spletni strani, kot tudi nekaj več podrobnosti o priložnostih za prostovoljceaktualnih dogodkih in projektih


Nazaj na seznam vseh obvestilObjavljeno: 06. februar 2024 | v kategoriji: Karierni center