Skoči do osrednje vsebine

[VABILO] Prijave za program Poletno delo v ZDA 2023 so odprte!


Najbolj atraktiven program trenutno je Poletno delo v ZDA, za katerega so prijave za poletje 2023 že odprte!

Možnost programa poletnega dela v Združenih državah Amerike mednarodnim študentom omogoča spoznavanje omenjene države na zelo svoboden, avanturističen način in z najmanjšimi možnimi stroški.

Vsako leto prek organizacije CCUSA na delo v ZDA odide več kot 15000 študentov s celega sveta. Program omogoča največ štirimesečno delo na številnih lokacijah po ZDA, predvsem so na voljo sezonska delovna mesta v turističnem sektorju. Na teh lokacijah čez poletje delajo večinoma študentje s celega sveta, ki želijo svoje poletje preživeti ob delu in zabavi v drugačnem okolju, z novimi prijatelji.

Program WEUSA je naložba v prihodnost. V ZDA študentje pridobijo pomembne delovne izkušnje v mednarodnem kolektivu, izboljšajo znanje angleščine, se naučijo samostojnosti, izboljšajo samozavest in spoznajo vrstnike s celega sveta. Po končanem delu se s prisluženim denarjem lahko odpravijo še na 30 dnevno potovanje.

Več informacij je na voljo na spletni strani:

https://student.nomago.si/delo-v-tujini/poletno-delo-v-zda/

Če se želi kdo od študentov udeležiti prve predstavitve, pa organiziramo dogodek 24.10. ob 18. uri v STA Travel Cafeju v Ljubljani. Število mest je omejeno (prijava na dogodek: https://bit.ly/prijava-predstavitev-zda).

Informacije o dogodku: https://fb.me/e/2lM781T9U


Nazaj na seznam vseh obvestilObjavljeno: 14. oktober 2022 | v kategoriji: Karierni center