[VABILO] Konferenca Mladi, družba, služba


Vabljeni, da se 26. avgusta 2021 pridružite na konferenci Mladi, družba, služba.

Na konferenci bodo vzpostavili dialog med mladimi, delodajalci v zasebnem in civilnem sektorju ter predstavniki ključnih institucij za vključevanje mladih v trg dela. Glavni rezultat konference bo oblikovanje novih priporočil za zaposlovanje mladih, ki bodo osnova za zagovorništvo in za pripravo novih razpisov na tem področju.

Konferenca aktivno vključuje mlade v organizacijo in realizacijo dogodka. Na ta način zasledujejo 9. Evropski cilj mladih “Prostor in participacija za vse”, ki si ga je Slovenija izbrala kot prioritetno področje za mlade v sklopu predsedovanja Svetu EU. Cilj med drugim zajema vzpostavljanje okolja, ki mladim omogoča aktivno sodelovanje v vseh fazah odločevalskega procesa, predvsem na področjih, ki zadevajo mlade same, kamor pa spada tudi zaposlovanje mladih.

Konferenca bo potekala v četrtek, 26. avgusta 2021 v EkoHiši BIC Ljubljana (Cesta v Mestni log 47) z začetkom ob 9. uri. Podroben program konference najdete v priponki.

Zaradi lažje organizacije vas prosijo, da svojo udeležbo potrdite do 24. avgusta preko tega prijavnega obrazca: https://forms.gle/rKmRMiLGAVHTpYaeA 
Nazaj na seznam vseh obvestilObjavljeno: 20. avgust 2021 | v kategoriji: Karierni center