[VABILO] Spletni dogodek »Od ideje do prototipa in redne proizvodnje«


Od ideje do prototipa in redne proizvodnje-840 440V sredo, 8. septembra 2021, ob 14. uri vas Pisarna za prenos znanja Univerze v Ljubljani vabi na spletni dogodek, kjer se boste imeli priložnost pogovarjati z direktorjem TECOS-a dr. Alešem Hančičem. Govoril bo o poti, ki jo izdelek naredi od začetne ideje preko prototipa pa vse do redne proizvodnje.

Dobili boste vpogled v ovire na poti izdelka in potrebnih finančnih vložkih za zagon proizvodnje novega izdelka. Dogodek je namenjen raziskovalcem, študentom in strokovnjakom s področja prenosa znanja. Organizator »Od ideje do prototipa in redne proizvodnje« je Pisarna za prenos znanja UL, udeležba je brezplačna.

Kdaj: 8. september 2021 ob 14. uri
Kje: Zoom

O predavatelju

Dr. Aleš Hančič je direktor Razvojnega centra orodjarstva Slovenije TECOS. Ima več kot 12 let izkušenj na področju raziskav, vodenja raziskovalnih projektov ter vodenja organizacije. Svojo poklicno pot je začel kot asistent na Univerze v Ljubljani, Fakulteti za strojništvo, TECOS-u pa se je pridružil leta 2005 kot mladi raziskovalec, nato kot Direktor za raziskave in razvoj. Od leta 2013 opravlja funkcijo direktorja TECOS-a, poleg tega je zadnja leta dopolnilno zaposlen tudi kot asistent na Fakulteti za strojništvo.

 

Prijavite se na dogodek

Na spletni dogodek se je treba vnaprej prijaviti. Prijavite se prek Zoom registracije. Po uspešni registraciji boste po e-pošti prejeli povezavo do spletnega dogodka.

 

Program

14.00–14.05

Uvodni nagovor

Urša Jerše, vodja Pisarne za prenos znanja, Univerza v Ljubljani

14.05–14.40

Od ideje do redne proizvodnje – pregled ovir in potrebnih finančnih vložkov za zagon proizvodnje novega izdelka

dr. Aleš Hančič, direktor tehnološkega centra TECOS

14.40–15.00

Vprašanja in odgovori

 

Na spletnem dogodku bo potekalo fotografiranje in snemanje. Preberite več.


Nazaj na seznam vseh obvestilObjavljeno: 25. avgust 2021 | v kategoriji: