Novi sklep rektorja ukrepe podaljšuje do vsaj 30. aprila 2020


V skladu z določbami Odloka o začasni prepovedi zbiranja ljudi v zavodih s področja vzgoje in izobraževanja ter na univerzah in samostojnih visokošolskih zavodih z dne 15. 3. 2020 je stavba Fakultete za družbene vede do preklica zaprta. 

V skaldu z najnovejšim sklepom rektorja do vsaj 30. aprila 2020.

Sodelavci v študijski službi so še naprej dostopni po e-pošti, tako da se nanje lahko obračate kot doslej. O študijskih obveznostih in delu boste prav tako še naprej obveščeni v spletnem referatu pri posameznem predmetu, po e-pošti pa izvajamo tudi uradne ter govorilne ure. Večina predavanj, seminarjev in vaj poteka v obliki videokonferenc, prav tako v tej obliki potekajo tudi zagovori diplomskih, magistrskih in doktorskih del.

Od 14. marca dalje je knjižnica zaprta za uporabnike in bo izvajala samo storitve na daljavo.

Pri vseh članih z izposojenim gradivom na dom smo podaljšali rok vračila do 15. aprila. Podatke o izposojenem gradivu lahko preverite v COBISS+ pod Moje knjižnice.

Do nadaljnjega so članom na voljo naslednje storitve na daljavo:

  • odgovarjanje na vprašanja, podaljševanje gradiva in urejanje oddaljenega dostopa po telefonu št. (01) 580 51 52 in po elektronski pošti izposoja.odkjg@fdv.uni-lj.si;
  • informacijsko svetovanje, bibliografija raziskovalcev, dogovorjeni e-tečaji knjižnice pri predmetih na fakulteti po telefonu št. (01) 580 51 52 in po elektronski pošti knjiznica@fdv.uni-lj.si).

Oddaljeni dostop do e-virov od doma je mogoč prek Digitalne knjižnice UL.

S študijem povezane knjige v digitalni obliki: e-portal študijskih gradiv Zebra .

O spremembah vas bomo sproti obveščali.

Ostajamo (elektronsko) povezani.


Nazaj na seznam vseh obvestilObjavljeno: 07. april 2020 | v kategoriji: