Novi sklep rektorja in priporočila za delo na daljavo po 3. 5. 2020


Pod pogojem, da bodo omejitveni ukrepi Vlade RS sproščeni, se za obdobje po 3. 5. 2020 na članicah UL sprejmejo določena priporočila o nadaljnjem študijskem procesu (v priponki). 

V skladu z določbami Odloka o začasni prepovedi zbiranja ljudi v zavodih s področja vzgoje in izobraževanja ter na univerzah in samostojnih visokošolskih zavodih z dne 15. 3. 2020 je stavba Fakultete za družbene vede do preklica zaprta. 

V skaldu z najnovejšim sklepom rektorja do vsaj 30. aprila 2020.


Sodelavci v študijski službi so še naprej dostopni po e-pošti, tako da se nanje lahko obračate kot doslej. O študijskih obveznostih in delu boste prav tako še naprej obveščeni v spletnem referatu pri posameznem predmetu, po e-pošti pa izvajamo tudi uradne ter govorilne ure. Večina predavanj, seminarjev in vaj poteka v obliki videokonferenc, prav tako v tej obliki potekajo tudi zagovori diplomskih, magistrskih in doktorskih del.

Od 14. marca dalje je knjižnica zaprta za uporabnike in bo izvajala samo storitve na daljavo.

Pri vseh članih z izposojenim gradivom na dom smo podaljšali rok vračila do 15. aprila. Podatke o izposojenem gradivu lahko preverite v COBISS+ pod Moje knjižnice.

Do nadaljnjega so članom na voljo naslednje storitve na daljavo:

  • odgovarjanje na vprašanja, podaljševanje gradiva in urejanje oddaljenega dostopa po telefonu št. (01) 580 51 52 in po elektronski pošti izposoja.odkjg@fdv.uni-lj.si;
  • informacijsko svetovanje, bibliografija raziskovalcev, dogovorjeni e-tečaji knjižnice pri predmetih na fakulteti po telefonu št. (01) 580 51 52 in po elektronski pošti knjiznica@fdv.uni-lj.si).

Oddaljeni dostop do e-virov od doma je mogoč prek Digitalne knjižnice UL.

S študijem povezane knjige v digitalni obliki: e-portal študijskih gradiv Zebra .

O spremembah vas bomo sproti obveščali.

Ostajamo (elektronsko) povezani.
Nazaj na seznam vseh obvestilObjavljeno: 16. april 2020 | v kategoriji: