[REDNA ZAPOSLITEV] Pregledovalec / pregledovalka vsebin (angleščina in francoščina)


Podjetje Zemanta d.o.o. išče pregledovalce vsebin, torej fantastična priložnost za intelektualno radovedne, proaktivne in iznajdljive.

Outbrain priporoča vsebine in tako povečuje aktivnosti uporabnikov in ogledov strani na spletnih mestih, velikih medijskih hiš kot so CNN, FoxNews, MSN in Time Inc. Prav tako pa založnikom in vrhunskim blagovnim znamkam omogoča distribucijo svojih vsebin. Vsak mesec priporočajo 250 milijard izdelkov in videoposnetkov več kot pol milijarde ljudem po vsem svetu.

Kot pregledovalci vsebine boste skrbeli za kakovost Outbrainovega omrežja tako, da boste prepoznavali vsebino, ki bi jo bilo treba odobriti ali izločiti.

Vaše delo bo zajemalo:

Kot pregledovalci vsebine boste skrbeli za kakovost Outbrainovega omrežja tako, da boste prepoznavali vsebino, ki bi jo bilo treba odobriti ali izločiti.

Sodelovanje z internimi skupinami in strankami pri izboljševanju njihovih vsebin.

Pregledovanje naslovov in slik v vsebinah.

Iskanje vzorcev vsebine, ki bi lahko v prihodnje povzročili težave.

Pričakujejo:

• odlično znanje angleščine - odlične verbalne in pisne komunikacijske spretnosti

• poleg angleščine je pogoj tudi znanje francoščine

• pripravljenost delati v dveh izmenah: od 9.00 do 17.00 ali 14.00 do 22.00

• sposobnost reševanja problemov in sprejemanja odločitev v hitrem in dinamičnem okolju

• entuziazem, natančnost

• sposobnost dela v skupini, samoiniciativnost in učinkovitost

• zaželene, a ne nujno potrebne pa so tudi izkušnje z delom v podpori strank pri uporabi storitev ali pa predhodne izkušnje v digitalnem prostoru

 

Nudijo:

Ponujajo konkurenčno plačo, priložnost za delo na vznemirljivem globalnem projektu z nekaterimi najbolj prepoznavnimi blagovnimi znamkami na svetu, v ekipi bistrih kolegov in ob uporabi najsodobnejših tehnologij. Delali boste kot del globalne ekipe s sodelavci iz celega sveta. Veliko vlagajo v razvoj svoje ekipe, pomembna sta jim rast in uspeh vsakega zaposlenega. Vsakega člana ekipe spodbujajo, da sodeluje pri razvoju na vseh stopnjah razvoja.

Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas s 6-mesečnim poskusnim obdobjem.

Če vas delovno mesto zanima in imate ustrezne kompetence, prosimo, da pošljete življenjepis in motivacijsko pismo v angleškem jeziku na:

https://apply.workable.com/zemanta/j/EECC63B1ED/


Nazaj na seznam vseh obvestilObjavljeno: 03. marec 2020 | v kategoriji: Karierni center