Prvi diplomant prenovljenih dodiplomskih študijskih programov na FDV


V študijskem letu 2018/2019 smo na Fakulteti za družbene vede sprejeli prvo generacijo študentk in študentov prenovljenih dodiplomskih programov prve stopnje. Tri leta kasneje, prav ob letu, ko fakulteta praznuje svojo 60. obletnico, z veseljem sporočamo, da program zaključuje prva generacija. Fakulteta je prejšnji teden dobila prvega diplomanta prenovljenih programov v svoji generaciji, do vključno današnjega dne pa je študij na prenovljenih dodiplomskih programih zaključilo že 15 študentk in študentov.

Svežim diplomantom in diplomantkam iskreno čestitamo, hkrati pa se zahvaljujemo vsem študentom in študentkam, visokošolskim učiteljem, učiteljicam in sodelavcem, sodelavkam na prenovljenih dodiplomskih programih, ki skupaj soustvarjajo vsebine programov in tlakujejo pot še mnogim diplomantom in diplomantkam, ki jim sledijo.

Jeseni fakulteto čaka nov izziv. Prvič bomo namreč vpisali študente in študentke v prenovljene magistrske programe, tako da lahko že prihodnje leto pričakujemo, da bodo fakulteto s ponosom zapustili tudi prvi magistri in magistrice prenovljenih programov.


Nazaj na seznam vseh obvestilObjavljeno: 15. junij 2021 | v kategoriji: Dosežki