Skoči do osrednje vsebine

Prispevek o trajnosti in sindikatih prejel nagrado za najboljši prispevek na ugledni Elsevierjevi konferenci Global Cleaner Production Conference


Kaja Primc, Renata Erker in Darja Zabavnik z Inštituta za ekonomska raziskovanja ter Branko Bembič in Urša Golob s Centra za proučevanje organizacij in človeških virov so avtorji nagrajenega prispevka o trajnostnem prehodu in sindikatih. Prispevek, ki nosi naslov »Kako trajnostni so sindikati v EU? Ugotovitve na podlagi indeksnega vrednotenja«,  je nastal v okviru projekta Sindikati in trajnostni prehod: pričakovanja in paradoksi (TAP J5-4581), ki ga financira ARIS. 

Komisija revije Journal of Cleaner Production je avtorjem prispevka na istoimenski konferenci podelila nagrado za najboljši prispevek v kategoriji posterjev. Zanjo se je v tej kategoriji potegovalo 150 prispevkov. Med nagrajenimi prispevki je to tudi edini evropski prispevek. S tem dosežkom so avtorji povabljeni v posebno številko omenjene revije, ki ima v bazi SCIE faktor vpliva nad 11. 

nagrada


Nazaj na seznam vseh obvestilObjavljeno: 16. november 2023 | v kategoriji: Dosežki