Osmega Zaposlitvenega mostu se je udeležilo 150 študentov vseh programov


Zaposlitveni most 2017V torek 11. 4. 2017 je na Fakulteti za družbene vede potekal že 8. tradicionalni Zaposlitveni most. Osrednja tema letošnjega dogodka je bila digitalizacija in spremembe, ki jih le ta povzroča. Tako smo se na uvodnem predavanju pod naslovom Digitalizacija-novi izzivi na področju zaposlovanja seznanili z različnimi praksami podjetij, ki delujejo, ustvarjajo ali pa sledijo digitalizaciji. Gostje (Peter Šepetavc, Marko Grobelnik, Jerica Urbančič, Ana Stanovnik, Miha Breskvar) so podali svoj pogled, predstavili prihodnost digitalizacije in prisotne seznanili z dejstvom, da ne glede na, to v kateri panogi delujemo, je največja prednost posameznika prilagodljivost ter želja po večnem učenju.

Uvodnemu predavanju so sledile okrogle mize posameznih smeri, kjer so bivši diplomanti predstavili svojo pot in izzive, s katerimi so se srečali v času prehoda iz obdobja študija na trg dela. Študentje in študentke so imeli tudi priložnost pridobiti praktično znanje na delavnicah, ki jih je organiziral Karierni center Univerze v Ljubljani, vse priložnosti pa so bile dobro izkoriščene, saj se je Zaposlitvenega mostu udeležilo več kot 150 študentov vseh programov.

Veselimo se že naslednjega snidenja ob tem pa vas spominjamo, da smo vam vedno na voljo za kakršnakoli vprašanja, pobude, opozorila.

Zapis: ŠSFDV


Nazaj na seznam vseh obvestilObjavljeno: 18. april 2017 | v kategoriji: Dogodek