Odkrili zaklade komunikacijske džungle: zaključek 10. PR Teatra


76759931_3146553598694544_4426643275239129088_o»Vstopi. Razišči. Začuti,« je bilo geslo 10. PR teatra, ki se je letos odvijal pod taktirko Line Gorjup. Z ekipo študentske sekcije Slovenskega društva za odnose z javnostmi, ki je poskrbela za dovršen program, zanimive govorce in predavanja, smo v komunikacijsko džunglo, ki se je v prostorih FDV-ja razprostrla 13. novembra, resnično lahko vstopili, jo raziskali in jo tudi začutili.

Tuji in slovenski strokovnjaki, so skozi program predstavili najpomembnejše aspekte s področij marketinga, odnosov z javnostmi, organizacije dogodkov, javnega nastopanja in oblikovanja. Kar 9 govornikov, ki so se zvrstili skozi dan, je na inovativen način predstavilo ustrezne poti komunikacije v manjših in večjih podjetjih, razkrili pa so tudi vrsto trikov, kako uspeti v komunikacijski džungli, ki se nam odpira, ko stopimo izpod okrilja fakultete. Kako zgraditi dobro ime, zakaj meriti učinke komuniciranja, kako poskrbeti za zanimivo interno komuniciranje, ki vzpodbudi zaposlene in kako ustvariti dobro zgodbo za občinstvo, so le ene izmed tem, ki smo ji predelali na letošnjem PR teatru.

Istočasno s predavanji so potekale tudi zanimive delavnice z znanimi gosti iz sveta komunikacij, kot so Tilen Lamut in Anja Petrovčič z družbe za komuniciranje, Propiar, Nori Rubin, ki je predstavila del načrtovanja komunikacije pri enem večjih glasbenih festivalov, Sziget, poleg pa tudi pomočnik direktorja Radia Slovenija, Matej Praprotnik z delavnico, Kako pripovedovati najboljše zgodbe? in Nina Gaspari, ki je povzela, kako najbolje usklajevati vse aspekte dinamičnega življenja komunikatorja.

Organizacijska ekipa je izpostavila raznolikost, vznemirljivost in neraziskane skrivnosti, ki se vijejo tako v džungli, kot v komunikacijskem svetu, ki nas obkroža na vsakem koraku. Vse skrivnosti, ki so bile ta dan odkrite, pa naj ostanejo z bodočimi komunikatorji, ki so tistega sredinega popoldneva soustvarjali to veliko raznobarvno džunglo komunikacij.

Fotografije: Jaka Ceglar

Galerija


Nazaj na seznam vseh obvestilObjavljeno: 02. december 2019 | v kategoriji: