Na sobotnem Teku trojk so tekaške moči prvič združili profesorji, raziskovalci, strokovni delavci in študenti Fakultete za družbene vede


Tek trojk_1

Na letošnjem Teku trojk, ki je v sklopu 63. pohoda Pot ob žici potekal v soboto, 11. maja 2019, je sodelovalo tudi pet ekip, v katerih so tekli zaposleni in študenti na Fakulteti za družbene vede. Na fakulteti se zavedamo pomena dobrega počutja in povezanosti tako zaposlenih kot študentov, zato smo v tem študijskem letu izvedli že več različnih aktivnosti. Za prvo sodelovanje na tradicionalni prireditvi, ki poudarja pomen gibanja in zdravega načina življenja ter obeležuje Dan Evrope, pa smo se med drugim odločili, ker spodbuja tekače k medsebojni pomoči in solidarnosti, saj šteje čas, ki ga doseže najšibkejši člen trojke.  

Veseli smo velikega odziva kolegov in študentov. Za Fakulteto za družbene vede je v soboto tekla ena ekipa na 29 km, štiri pa na 12,5 km. V starostno heterogene ekipe so bili vključeni tako izkušeni tekači, ki so že tekmovali na podobnih prireditvah, kot tudi tekaški začetniki, ki verjamejo v medsebojno pomoč in so pripravljeni vložiti svoj trud v dosežek skupine. Posebna zahvala gre tudi ekipi sosedov s Fakultete za upravo, ki nam je pred štartom podarila štiriperesno deteljico. Njihova gesta nam je prinesla veliko sreče in veselja na dogodku.

Prihodnje leto bomo k sodelovanju povabili tudi naše nekdanje študente in tako v trojke povezali zaposlene, diplomante in študente. S sodelovanjem Fakultete za družbene vede na Teku trojk, ki bo, verjamemo, postalo tradicionalno, bomo še bolj utrdili vrednote in poslanstvo fakultete.

Galerija


Nazaj na seznam vseh obvestilObjavljeno: 13. maj 2019 | v kategoriji: FDV