Izvajanje pedagoškega dela v 2020/21 na FDV


Spoštovane študentke, spoštovani študenti,

po izkušnjah poletnega semestra 2019/20 smo se na fakulteti odločili, da bo prihajajoče študijsko leto izvedeno v hibridni obliki, če nam bodo razmere to omogočale. Zaenkrat računajte, da začnemo 5. 10. po urniku, prvi letniki pa s študijskim procesom po katedrah pričnemo 1. in 2. oktobra. 

Varnostne omejitve nam preprečujejo v celoti izvesti akademsko leto v predavalnicah, zato si prizadevamo stik zagotoviti s sistemom kombinirane izvedbe: to pomeni, da boste študenti in študentke razdeljeni po letnikih in programih v skupine in izmenično obiskovali pedagoški proces na fakulteti bodisi na daljavo. Natančen opis je pripet spodaj, prosim, da ga natančno preberete.

Zavedam se, da tak način ni idealen, a v razmerah, kot so, takega načina preprosto ni, zato vas prosim za razumevanje in vestno obiskovanje predavanj, vaj in seminarjev tako v predavalnicah, ko boste na vrsti, kot tudi na daljavo. Ob kakršnikoli stiski se, prosim, obrnite na nas, da bomo skupaj poiskali rešitev.

Za vse nas je situacija nova in nepredvidljiva, zato vas prosim za potrpežljivost in pomoč v akademskem letu, ko smo še posebej odvisni drug od drugega.

prof. dr. Monika Kalin Golob
dekanja
Nazaj na seznam vseh obvestilObjavljeno: 28. september 2020 | v kategoriji: FDV