Izredno uspešna 23. izvedba mednarodne konference BledCom 2016


_MG_7718Uspešno se je zaključil že 23. mednarodni simpozij o raziskovanju v odnosih z javnostmi BledCom 2016, ki ga je z uvodnim nagovorom odprl prodekan redni profesor dr. Zlatko Šabič iz Fakultete za družbene vede. Zbrane udeležence je nagovorila tudi ministrica za izobraževanje, znanost in šport, redna profesorica dr. Maja Makovec Brenčič

Osrednja tema letošnje konference, ki jo organizira Center za marketing in odnose z javnostmi – IDV, FDV, je bila »Povezovanje ljudi v prekinjenem svetu« (Engaging People in a Disengaged World). BledComa se je letos udeležilo več kot 120 udeležencev iz 24 držav: Avstralije, Avstrije, Brazilije, Finske, Hong Konga, Hrvaške, Italije, Izraela, Južne Afrike, Kanade, Kolumbije, Nemčije, Nizozemske, Norveške, Nove Zelandije, Poljske, Združenih Arabskih Emiratov, Slovenije, Srbije, Španije, Švedske, Turčije, Velike Britanije in ZDA.

Znan je že tudi datum prihodnjega BledComa, ki bo 30. junija in 1. julija 2017 v Hotelu Golf na Bledu. Tema 24. BledComa je »Korporativna družbena odgovornost v hipermoderni družbi« (CSR in Hypermodern Times).

Razpis za oddajo predlogov prispevkov za leto 2017, je dostopen na: http://www.bledcom.com/archive-news/bledcom-2017-call-papers-csr-hypermodern-times. Rok za oddajo predlogov prispevkov je 1. februar 2017.

Foto utrinki (avtor fotografij: B.Š.)


Nazaj na seznam vseh obvestilObjavljeno: 07. julij 2016 | v kategoriji: Dogodek